Sari la conținut
hotel-de-5-stele-in-centrul-orasului

Primăria Braşov și-a dat acordul pentru transformarea fostului Palat al Telefoanelor în hotel de cinci stele, dar cu condiţia ca dezvoltatorul să-şi asume angajamentul ferm privind asigurarea parcării pentru clienţi.

Asta deoarece pe proprietatea lui se pot amenaja puţine astfel de locuri, raportat la numărul de camere. Dezvoltatorul a venit cu o soluţie care a fost acceptată de Comisia de Circulaţie, privind încheierea unui contract pentru închirierea unor locuri de parcare la „Regina Maria”, de unde clienţii ar urma să fie preluaţi şi transportaţi la hotel, precum şi invers, la expirarea perioadei de cazare.

De asemenea, în cazul în care Municipalitatea va decide să amenajeze parcarea subterană sub Parcul „Nicolae Titulescu”, dezvoltatorul a spus că este interesat să facă, pe propria cheltuială, un tunel de legătură între parcare şi tunel.

Dezvoltatorii au cumpărat fostul Palat al Telefoanelor în 2015, cu intenţia să-l transforme în hotel de cinci stele, sub brandul Radisson Blu. Acesta ar urma să fie deschis în prima parte a anului 2018, în urma unei investiții de 10 milioane euro.

Hotelul ar urma să aibă peste 100 de camere, dar şi restaurante, spaţii de conferinţe, bar, centru SPA & fitness, generând în jur de 100 de locuri de muncă noi, conform investitorilor.

Comentarii

Ultimă oră