Sari la conținut
horoscopul-zilei-de-marti-11-noiembrie

Horoscopul zilei de marți, 11 noiembrie

Berbec
Carieră, doar carieră mai reprezintă pentru ţine un tel cu adevărat important. Uiţi de romantism, de persoană dragă, de momente fascinante petrecute alături de cei care te iubesc. Nimeni nu te condamnă, însă, pentru a fi sigur că reuşeşti, elimină orice formă de teamă de nereuşită. Nu uită să îmbini imaginaţia cu logica, atunci când îţi propui să realizezi ceva nou.

Taur
Aşteaptă-te să primeşti ceva mai mult de lucru decât de obicei. Probabil că trebuie să faci şi treaba altora. Chiar dacă acest lucru nu este tocmai pe placul tău,aminteşte-ţi că toată lumea trebuie să fie fericită, iar faptul că acum dai de la tine mai mult decât te aşteptai îţi poate aduce (pe lângă recunoaştere) şi merite în plus, în viitorul apropiat.

Gemeni
Concentrează-te pe îndpelinirea sarcinilor de serviciu; este vital (pentru imaginea ta) să nu te laşi furat de peisajul mirific care se întrevede la orizont, neglijând ceea ce este musai de îndeplinit. Nu da succesul pe şansă... Ştii doar, ce-i în mâna nu-i minciună, iar a vorbi despre planuri de viitor măreţe, astăzi, arputea fi perceput ca fiind desuet.

Rac
Atât timp cât nu te simţi în siguranţă, din punct de vedere emoţional, ar trebui să nu te grăbeşti a te pronunţa sau a lua decizii. Verifică puterea legăturii dintre tine şi persoana iubită, deoarece se pot naşte probleme imposibil de rezolvat doar din cauza unei lipse de comunicare, la nivel emoţional, mai ales. Ca întotdeauna, a fi sincer cu tine însuţi este cel mai important aspect.

Leu
Oricât de greu ţi-ar fi să-ţi îndeplineşti responsabilităţile, nu renunţi - un adevărat act de curaj. Cu toate acestea, a şti când să renunţi este o adevărată artă. Ca atare, rezervă-ţi ziua de astăzi pentru a-ţi (re)descoperi limitele. Nu este o ruşine faptul că tu ai nevoie de dragoste şi că o cauţi. Trebuie doar să recunoşti acest lucru, să ai curajul să ceri şi Universul îţi va oferi ceea ce-ţi este de folos.

Fecioara
În cazul în care eşti singur, s-ar putea să-ţi întâlneşti astăzi perechea; dacă eşti implicat într-o relaţie sentimentală, pregăteşte-te pentru o explozie de trăiri frumoase, de sentimente senzaţionale, petrecând momente splendide alături de persoana iubită. Cu toate acestea, păstrează-ţi măcar o parte din planurile aparent utopice; acestea te vor ajuta să-ţi păstrezi optimismul.

CONTINUAREA PE:  incomemagazine.ro

Comentarii

Ultimă oră