Sari la conținut
horoscopul-zilei-9-iunie-2016

Berbec

Dimineata s-ar putea sa faceti cunostinta cu o persoana deosebita, care va farmeca. Va sfatuim sa fiti prudent si modest. In privinta afacerilor, ar fi bine sa nu riscati nimic. Puteti sa va bazati pe intuitie.

Taur

Sunteti inventiv, bine dispus si gata sa intindeti o mana de ajutor oricui are nevoie. Reusiti sa va afirmati la locul de munca. Relatiile cu prietenii si familia sunt foarte bune. Spre seara, sunteti romantic si nu este exclus sa faceti un cadou persoanei iubite. Va recomandam sa nu neglijati odihna.

Gemeni

Aveti sanse sa cumparati un obiect de valoare, dorit de multa vreme de intreaga familie. Dupa-amiaza este posibil sa va schimbati programul din cauza unor probleme de serviciu. Nu este nimic grav, dar s-ar putea sa fiti nevoit sa va prelungiti programul de lucru cu cateva ore.

Rac

Cei din jur va apreciaza pentru atitudinea deschisa pe care o aveti. Relatiile parteneriale au o evolutie foarte buna. Sunteti dispus sa va ajutati colegii si sa le oferiti sfaturi utile. Aveti grija sa nu promiteti decat ceea ce depinde de dumneavoastra!

Leu

Se anunta o zi deosebita, cel putin pe plan sentimental. Cu ocazia unei intalniri de grup, s-ar putea sa faceti cunostinta cu o persoana deosebita. Atractia pare sa fie reciproca si nu este exclus sa ajungeti la o prietenie durabila. Va sfatuim sa nu plecati urechea la vorbele unui asa-zis prieten, care ar putea fi invidios.

Fecioara

Sunt sanse sa faceti un pas foarte important in viata. Vrecomandam sa va pastrati calmul si sa mergeti inainte, daca sunteti hotarat.Ar fi bine sa nu neglijati problemele profesionale.

Balanta

Dimineata s-ar putea sa fiti dezamagit din cauza unui esec financiar si sa deveniti indiferent la tot ce se intampla in jur. Va sfatuim sa fiti mai optimist si mai activ. Dupa-amiaza, o ruda v-ar putea face o surpriza placuta.

Scorpion

Esecul intr-o afacere va ambitioneaza si sunteti tentat sa va asumati mai multe riscuri. Nu este cazul sa va lasati descurajat. Pur si simplu, nu este o zi buna pentru afaceri. Va recomandam sa acordati mai multa atentie relatiilor sentimentale. Aveti ocazia sa petreceti clipe de neuitat in compania persoanei iubit.

Sagetator

Schimbarile de care aveti parte pe plan sentimental sunt benefice. In societate, aveti o verva deosebita si puteti lega cu usurinta prietenii noi. Nu este exclus sa stabiliti o relatie care sa devina in scurt timp foarte importanta pentru dumneavoastra. Va sfatuim sa nu neglijati problemele de serviciu.

Capricorn

Dimineata este posibil sa va intalniti cu o persoana cu care nu v-ati vazut de mult timp. Relatiile cu prietenii si cu rudele sunt foarte bune. Este un moment propice pentru a rezolva problemele de familie pe care le-ati tot amanat. Puteti sa tineti cont de intuitie, dar sfaturile unei femei mai in varsta s-ar putea dovedi foarte utile.

Varsator

Daca aveti ocazia sa plecati intr-o calatorie cu persoana iubita, ar fi bine sa nu stati pe ganduri, pentru ca o mica escapada poate aduce un suflu nou relatiei. Va sfatuim sa nu luati decizii importante in afaceri. Astazi exista riscul sa nu aveti noroc de parteneri prea corecti. Ar fi bine sa evitati discutiile in contradictoriu cu o femeie.

Pesti

Este o zi favorabila deciziilor importante. Puteti sa va faceti planuri serioase in ceea ce priveste relatiile sentimentale. Va recomandam sa amanati activitatile importante la locul de munca sau in afaceri, pentru ca azi flerul nu va ajuta prea mult. Este posibil sa va intalniti cu un prieten vechi si sa reinnodati relatiile.

Sursa spynews.ro

Comentarii

Ultimă oră