Sari la conținut
horoscopul-zilei-8-iunie-2016

Brebec

Romantismul este cuvantul cheie al saptamanii. Simti ca sentimentele pe care le ai fata de acea persoana speciala te vor inspira. Daca nu esti implicat intr-o relatie ai toate sansele sa te indragostesti. Pe de alta parte, ai multa energie azi si asta te va ajuta sa fii cel mai bun in domeniul tau. Important e sa o canalizezi corect pentru rezultatul scontat. Este o zi in care ar fi indicat sa faci miscare dar nu apela la sporturi extreme. Chiar daca ai o energie debordanta nu-ti supraestima fortele.

Taur
Este o zi cu multe proiecte in plan profesional asa ca fa-ti o lista cu pasii pe care sa-i urmezi pentru a fi cat mai eficient. Posibile divergente cu colegii insa incearca sa nu pui totul la suflet. Ai grija de sanatatea ta. Este recomandat sa faci o vizita unui specialist daca ai avut probleme de sanatate in ultimul timp si nu te-ai tratat. Nu te mai incarca cu probleme care nu sunt ale tale. Fii mai relaxat si nu asculta opiniile fiecaruia. E posibil sa ai o mica disputa cu partenerul de viata.

Gemeni
Azi esti foarte curios si incerci sa afli cat mai multe informatii in ceea ce priveste noul proiect. Un prieten ar putea detine aceste informatii. Fii mai atent la felul in care comunici. Relaxeaza-te si mai domoleste ritmul de munca daca simti asta. Poti cere si ajutorul unui coleg pentru a-ti prelua din sarcini. Un prieten vechi isi va exprima azi recunostinta pentru sfaturile si sustinerea ta de-a lungul timpului. Seara este o ocazie buna sa revii la sentimente mai bune cu partenerul de viata.

Rac
Te-ai gandit sa-ti schimbi jobul? Apar unele oportunitati si ai face bine sa profiti de ele. E momentul potrivit pentru o schimbare. Este o zi buna din punct de vedere profesional. Te poti dezvolta, iti poti imbunatati stilul de lucru. Fa o lista cu prioritatile si fa totul cu entuziasm. Daca esti dedicat in ceea ce faci si faci un efort sa fii cat mai eficient poti fi recompensat iar colegii te privesc cu admiratie. Acorda mai multa atentie sanatatii si fii mai prudent in activitatile casnice.

Leu
Daca ai avut probleme cu banii azi este posibil sa gasesti solutii cu ajutorul unui prieten. Vorbele lui te pot incuraja si vei actiona cu mult aplomb. Acorda mai multa atentie sanatatii. Poate mai multa miscare sau mai mult somn. Fa ce iti cere organismul fiindca l-ai neglijat in ultimul timp. Inconjoara-te de persoane pozitive care sa-ti faca ziua frumoasa. Ai o dispozitie romantica si ar fi indicat sa profiti de asta si sa acorzi mai multa atentie partenerului de viata. O cina romantica, poate?

Fecioara
Astazi esti foarte intuitiv si poti avea o idee stralucita care te va scoate dintr-un impas in care ai intrat la serviciu dar si in sectorul financiar. Vei fi incantat de rezultatele pe care le vei obtine la birou incat vei dori sa sarbatoresti. Suna-ti prietenii si iesi in oras. Desi ti-ai propus sa fii mai cumpatat, azi apar cheltuieli neprevazute. Ziua unui coleg de serviciu, a unui prieten sau aniversarea de cuplu. Pe de alta parte, incearca sa eviti critica si fata de tine si fata de ceilalti.

Balanta
Ai de negociat un contract azi? Daca pana acum ai avut probleme ele se vor rezolva. Vei veni cu o idee care va fi agreata de cealalta parte. Orice divergente ai avut pana acum in parteneriate fie profesionale fie de iubire au sanse mari sa dispara printr-o comunicare mult mai deschisa si sincera. Este posibil sa fii surprins de propunerea unui prieten care iti va dezvalui ca te iubeste in secret de ceva timp.  Nu te pripi nici cu vreo concluzie nici cu o decizie. Planul social este activat de astre.

Scorpion
In aceasta perioada sunt favorizate discutiile despre trecut si instrospectiile care te pot ajuta sa depasesti anumite probleme sau chiar traume. Este posibil sa aflii informatii pretioase despre familie. Esti foarte eficient la birou iar colegii si sefii vor aprecia asta. Incearca insa sa-ti conservi energia pentru a nu avea probleme de sanatate. Este o zi plina pe plan profesional, o zi cu realizari dar in care exista si riscul de a te surmena. Incearca sa te menajezi si sa nu stai peste program.  

Sagetator
Ai un nivel de energie crescut si incepi ziua foarte increzator in fortele tale. Fa-ti o lista cu tot ceea ce ai de facut si rezolva pas cu pas. Foloseste aceasta energia pentru a te ocupa de toate proiectele aflate in derulare. Eficienta te va ajuta sa-ti imbunatatesti si situatia financiara.  Pe de alta parte, este posibil sa apare in viata ta o persoana din trecutul tau sau o situatie care sa-ti aminteasca de aceasta persoana. Astfel, poti avea sansa de a vindeca o rana mai veche si de a te detasa.

Capricorn
Aproape toata lumea iti solicita atentia astazi. Incearca sa fii prezent si sa-i asculti pe fiecare in parte dar, pe de alta parte, focuseaza-te numai pe ceea ce poti tu rezolva. In aceasta seara este posibil sa primesti vizita unor prieteni apropiati. Asa ca nu sta peste program si fa-le o surpriza primindu-i cu o cina deosebita. Este posibil sa cam depasesti bugetul daca ai de gand sa-ti renovezi casa sau sa mergi la cumparaturi. Mai bine iti faci un program care sa nu implice cheltuieli.  

Varsator
Empatizezi cu o persoana cu care este posibil sa inchei un contract avantajos. Este un proiect ambitios care poate echilibra situatia ta financiara. Azi e favorizata munca in echipa. Degaji foarte multa energie, lucru apreciat de colegi si care iti permite sa realizezi lucruri importante. Daca te implici activ in ceea ce ai de facut e posibil sa fii chiar avansat. Banii nu reprezinta o problema majora in aceasta perioada. Spre seara, partenerul ar aprecia si el daca i-ai acorda mai multa atentie.  

Pesti
Munca este cea care iti solicita cel mai mult atentia astazi. Ceilalti te invidiaza pentru realizari dar tu ai senzatia ca ceva lipste si anume timpul petrecut alaturi de familie. Este o perioada a schimbarilor. Simti nevoia sa-ti impui punctul de vedere la birou fie colegilor fie sefilor. Fii increzator in fortele tale dar, in acelasi timp, si prudent. Este posibil ca unele proiecte sa nu aiba sorti de izbanda. Revizuieste-ti atitudinea fata de propria-ti persoana si redu nivelul de stres.

Sursa cancan.ro

Comentarii

Ultimă oră