Sari la conținut
horoscopul-zilei-14-ianuarie-2016

Berbec – Revine în actualitate o problemă sentimentală mai veche şi s-ar putea să vă certaţi cu partenerul de viaţă. Gandiţi-vă bine înainte de a face acuzaţii si mai ales evitati cat puteti sa acţionaţi sub impulsul momentului!

Taur – Sunteti nevoit să preluati o problemă complicată la locul de muncă. Daca sunteti increzator şi va păstrati calmul, o veti duce la bun sfarsit.

Gemeni – Dupa o zi agitata, după-amiază reuşiti să va limpeziţi puţin gândurile şi petreceţi momente plăcute alături de persoana iubită. Nu promiteţi nimic dacă nu sunteţi sigur că puteţi să vă si ţineti de cuvânt!

Rac – Azi veţi avea mai multe opţiuni pentru a vă dezvolta profesional, dar fiecare cere un efort la fel de mare. În acelaşi timp vă puteti bucura că mai multe uşi vi se dechid cu generozitate.

Leu – Un strop de melancolie va coloreaza sentimental ziua. Simtiti nevoia de a-i proteja pe cei slabi şi deschiderea de a le alina necazurile. Astăzi sunteti exact ca un pansament numai bun de pus pe rană, scrie radioconstanta.ro.

Fecioara – E necesar sa acordati mai multa importanta disciplinei si autocontrolului, inclusiv in plan sentimental. E un moment potrivit pentru a face ordine si a reflecta la decizii si atitudini potrivite.

Balanta – Inceti ziua putin obosit dar aglomerarea problemelor pe lista de prioritati va avea puterea sa va adunati. Nu intrati in panica si mai ales nu te descarcati pe ceilalti.

Scorpion – Niste vesti de departe va readuc in suflet speranta unei revederi dorite intens. La munca lucrurile s-au asezat perfect, iar in prietenie va bucurati de intelegere si multa caldura.

Sagetator – Planetele va expun astazi unor critici nedrepte si mai ales geloziilor. Evitati persoanele tensionate si concentrati-va pe propriile prioritati.

Capricorn – O zi foarte activa ! Cu planuri,idei si drumuri. Conteaza mai putin eforturile, cat sentimental de putere si energia pe care implicarea vi le confera.

Varsator – Va trebui sa depasiti o dezamagire. Nu-i sfarsitul lumii, se intampla oricui, reamintiti-va ca e esential sa va ajutati singur si sa reactionati matur.

Pesti – Sunteţi decişi să munciţi mult şi nu oricum, ci cu rezultate remarcabile. Trebuie totuşi să păstraţi un echilibru în cele două sfere… cea profesională şi cea personală.

Sursa realitatea.net.

Comentarii

Ultimă oră