Sari la conținut
horoscop-15-decembrie-2015

Horoscop 15 decembrie 2015 – Berbec

Nu te lasă oprit din elan de un hop neimportant, căruia ai tendința de a-i acorda mai multă atenție decât merită. E doar o probă în drumul tau către scopul cel mare, prin care poți demonstra cât de hotărât ești să treci peste toate, câtă ambiție ai, cât de capabil ești să construiești un întreg edificiu, chiar dacă fiecare etapă nouă vine cu piedici de trecut. Din toate ai de învățat, dar mai ales descoperi ce personalitate complexă ești, câte instrumente ai la dispoziție, câte știi să faci, ca atare scoate de la naftalină zestrea cu care ai fost dotat din naștere. Spune clar ce știi, ce poți, ce vrei și treci la fapte!

Horoscop 15 decembrie 2015 – Taur

Bucură-te de tot ce ai la dispoziție, pentru că, dacă ai începe să faci o lista cu ce ai versus ceea ce nu ai (deocamdată) sigur jumatatea plină a paharului ar cântări mai mult. Optimismul tau proverbial trebuie să ia azi locul oricărei acțiuni și să o duci la îndeplinire cu încredere, cu speranță, cu bucurie! Cu asemenea tonus ridicat, cu o atitudine atât de luminoasă și de senină, toate vor evolua foarte bine, ca atare începe tot ce faci sau gândești cu un da mare și ferm. Da – totul se poate, da – e bine, da – sunt cel mai bun, și cu asemenea afirmații bine conturate în minte, vei culege cele mai frumoase roade.

Horoscop 15 decembrie 2015 – Gemeni

Gândul care se naște acum în mintea ta va genera o construcție întreagă, de perspectivă, ca atare nu te mulțumi cu ceea ce știi acum. Mai aduna date, informații, resurse, mijloace, instrumente, pentru că toate acestea vor conlucra la un moment dat în avantajul tău. E o construcție de lungă durată, dificilă fără doar și poate, dar grozav de motivantă, pentru că tu deja ai în minte, vizualizezi deja, ceea ce te așteaptă la capăt. Tu vezi deja ce frumos arată întregul edificiu, chiar dacă acum ești încă la faza fundației! Investește inspirație, creativitate și pasiune în ceea ce clădești cu propriile tale forțe, dar și multă răbdare!

Horoscop 15 decembrie 2015 – Rac

De ce te lași oprit din elan de persoane care nu se ridică deloc la nivelul tau? Privește că ești cu un cap deasupra lor și cu un pas înaintea tuturor și nu are rost să te cramponezi de piedicile lor, de energiile lor joase. Tu ești cu mult mai bun, mai pregatit, mai valoros decât cei care te trag dupa ei, deci nu ține cont de piedici! Ai incredere in cel care ești tu cu adevărat și evită să te compari continuu cu cei de dedesubt. Mai bine te compari cu cei de deasupra, încercând să le calci pe urme cu admirație și speranță în succes. Tu ești într-o continuă ascensiune, deci debarasează-te de ghiuleaua mediocrității altora! Citește continuarea pe teotrandafir.com.

Comentarii

Ultimă oră