Sari la conținut

HOROSCOP 11 decembrie 2015! Este o zi favorabilă punerii în aplicare a unor planuri ascunse ochilor indiscreţi

horoscop-11-decembrie-2015-este-o-zi-favorabila-punerii-in-aplicare-a-unor-planuri-ascunse-ochilor-indiscreti

Luna nouă, altfel spus conjuncţia Soarelui cu Luna, marchează începutul unui nou ciclu de viaţă şi poate reprezenta un nou început în orice domeniu. Apare un impuls plin de optimism, ce ne ajută să demarăm acţiuni care, de obicei, se încep mai greu. Este o zi favorabilă punerii în aplicare a unor planuri ascunse ochilor indiscreţi.
Berbec: Dimineaţă primiţi un ajutor financiar nesperat şi reuşiţi să începeţi o activitate laborioasă. Va recomandăm să va abţineţi de la speculaţii, pentru că riscaţi să pierdeţimult. Nu va grăbiţi!
Taur: O persoană pe care o cunoaşteţi întâmplător va dezvăluie câteva din secretele sale de afaceri şi va stimulează să porniţi o mică afacere. Puteţi avea succes în orice domeniu,dacă abordaţi problemele cu seriozitate, dar va sfătuim să aveţi răbdare până apar primele rezultate.
Gemeni: Este foarte posibil să faceţi un pas important în viaţă. Rudele şi prietenii va susţin. Dacă nu staţi prea bine cu banii, nu va faceţi griji! Va ajută o femeie mai în vârstă.
Rac: Sunteţi hotărât să începeţi o viaţă nouă şi să intraţi afaceri. Nu este exclus că după-amiază să găsiţi formulă optimă pentru a începe. Va sfătuim să nu neglijaţi odihnă. Altfel,riscaţi să aveţi probleme din cauza surmenajului.
Leu: Este un moment bun pentru a începe o investiţie pe termen lung. Deşi riscurile sunt destul mari, sunteţi optimist, pentru că va bucuraţi de sprijinul partenerului de viaţă.Păstraţi-va modestia şi va lăsaţi orbit de laudele celor din jur! Va recomandăm să evitaţi excesele alimentare, pentru că sunteţi predispus la probleme cu digestia. Citește continuarea pe spynews.ro.

Comentarii

Ultimă oră