Sari la conținut

Hocheiştii de la Corona continuă seria rezultatelor negative

hocheistii-de-la-corona-continua-seria-rezultatelor-negative

Corona Wolves continuă şirul rezultatelor negative. „Lupii” nu şi-au revenit după înfrângerea de pe teren propriu cu campioana HSC Miercurea Ciuc şi suporterii au plecat încă odată dezamăgiţi de la Patinoarul Olimpic din Parcul Tractorul. Corona Wolves Braşov a fost duminică seara, „victima” celor de la  Ferencvaros Budapesta, care a închis tabela la un neverosimil 7-4!
Meci dominat de maghiari. Echipa din capitala Ungariei se aştepta probabil la o replică consistentă din partea Braşovului. Cel puţin în primele două reprize aceasta nu a venit, iar maghiarii au făcut legea pe gheaţă, apărarea braşoveană fiind ca şi inexistentă. Astfel, după două runde, soarta partidei era ca şi scrisă, cu 4 goluri trecute în dreptul lui Ferencvaors şi doar cu unul în contul Braşovului, reuşită semnată de Wehrs. Gluma s-a îngroşat în debutul reprizei a treia, când, în doar 4 minute, echipa maghiară a înscris de 2 ori, ducând scorul la 6-1! La acest scor, Fulop l-a înlocuit în poartă pe Polc şi trupa lui Lindqvist a încercat să mai “dreagă” busuiocul, pe finalul de joc. Pisarenko, Bonar şi Saluga, au marcat în poarta budapestanilor şi au aprins firave speranţe în tribune. Antrenorul Coronei, Greg Lindqvist, a crezut şi el că se poate întoarce rezultatul şi a riscat: a scos portarul pentru a crea o superioritate. Din păcate pentru suporterii braşoveni, golul a picat tot în poarta Coronei, în ultima secundă de joc, când Ferencvaros a înscris în poarta goală şi a stabilit scorul final: 4-7!
Păcat de suporteri... Înfrângerea Coronei a fost a cincea consecutivă, situaţie rar întâlnită la gruparea de sub Tâmpa. Chiar dacă echipa trece prin momente delicate, publicul vine la meciurile de la Braşov în număr mare.  Tehnicianul “lupilor”, suedezul Greg Lindqvist, şi-a cerut scuze suporterilor pentru evoluţia elevilor săi din ultimele partide şi a anunţat că vor fi luate măsuri. „Nu am nicio scuză. Trebuie să încep prin a-mi cere scuze fanilor, este inacceptabil să nu poţi câştiga pe patinoarul de acasă, iar ei ne susţin meci de meci, indiferent de rezultat, până în ultimul minut de joc. Revenind, este clar că nu poţi juca hochei aşa, este un dezastru modul nostru de joc! De câteva meciuri bune, avem enorm de multe greşeli personale, dăm dovadă de lipsă de concentrare şi determinare. Nu jucăm aşa cum ar trebui, sunt profund dezamăgit de echipa mea. Este clar că urmează să luăm măsuri, vom vedea dupa meciul cu Dab Docler”, a spus Lindqvist. Luni seara, într-o partidă ce a contat tot pentru Liga Mol, Corona Wolves Braşov a primit vizita celor de la Dab Docler.

Comentarii

Ultimă oră