Sari la conținut

Hărmanul a dat lovitura: Stoianof şi Brujan au semnat cu Înfrăţirea

harmanul-a-dat-lovitura-stoianof-si-brujan-au-semnat-cu-infratirea

Ovidiu Stoianof şi Sergiu Brujan sunt două dintre cele mai importante transferuri reuşite de Înfrăţirea Hărman în această iarnă. Claudiu Ionescu i-a convins personal pe fotbalişti să i se alăture în proiectul din Liga a III-a.

Claudiu Ionescu este de doar câteva luni la Hărman, însă antrenorul-jucător şi-a pus decisiv amprenta asupra lotului. În această iarnă, Înfrăţirea a renunţat la aproape toţi jucătorii cu care a evoluat în tur, iar în locul lor a adus fotbalişti cu experienţă.

Printre aceştia se numără Ovidiu Stoianof şi Sergiu Brujan, jucători cu meciuri în prima divizie.

„Sunt doi jucători de valoare, foarte valoroşi. Probabil au văzut proiectul de la Hărman care este în desfăşurare şi probabil că au fost interesaţi să participe şi ei, să-şi aducă cât mai mult contribuţia, pentru că sunt doi jucători de valoare, cu experienţă îndelungată în Liga I” - Claudiu Ionescu, antrenor-jucător Hărman

Stoianof s-a consacrat în tricoul Universităţii Craiova. Ajuns la 30 de ani, vârful de atac a jucat ultima dată pentru Caransebeş şi a semnat cu Hărman din postura de jucător liber de contract. Fotbalistul născut la Constanţa a prins 59 de meciuri în Liga I şi a marcat 4 goluri, iar în acest moment este cotat la 125.000 de euro.

„La prima ofertă a lui, am zis că da. Am acceptat oferta şi fiindcă prietena mea joacă handbal la Corona. Stăteam acasă şi când m-a sunat tocmai bine a venit oferta lui” - Ovidiu Stoianof, Înfrăţirea Hărman

Legitimat ultima dată la Unirea Tărlungeni, Sergiu Brujan a acceptat provocarea venită de la Claudiu Ionescu. Fundaşul dreapta în vârstă de 39 de ani nici nu se gândeşte la retragere. Cu 65 de meciuri în prima ligă şi două goluri înscrise, Brujan a rămas impresionat de condiţiile găsite la Hărman.

„Noi ne ştim de demult, eram adversari. Dacă el a venit de departe, de ce n-aş veni eu de-aproape, care sunt de la 10 kilometri. Vrem să facem treabă bună, să reuşim să scoatem echipa din subsolul clasamentului şi să adunăm cât mai multe puncte” - Sergiu Brujan, Înfrăţirea Hărman

Înfrăţirea Hărman iernează pe ultimul loc în C3, cu 5 puncte strânse în 13 jocuri, la 7 lungimi distanţă de următoarele poziţii, ocupate de Urban Titu şi FC Aninoasa.

Comentarii

Ultimă oră