Sari la conținut

„Halloween Monster Party”, sâmbătă, la Castelul Bran

halloween-monster-party-sambata-la-castelul-bran-

Castelul Bran va sărbători în avans Halloween-ul sâmbătă, 27 octombrie 2018, începând cu orele 19:00.

„Halloween Monster Party” va prilejui experiențe de neuitat. În acest an vizitatorii se pot plimba cu liftul în Tunelul Timpului, pentru prima dată în istoria serilor de Halloween.

După explorarea tunelelor, Petrecerea de Halloween va începe jurul orei 21:00, în cortul special amenajat în Parcul Regal, urmând ca party-ul să continue până la 04:00 dimineața.

Iată atracțiile disponibile în acest an:

Turul Nocturn al Castelului Bran (70 lei/bilet adulți, 35 lei/bilet copii)

Pe lângă decorațiunile de Halloween, evenimentul din acest an va oferi o experiență senzorială unică pentru vizitatori: muzică și sunete înfricoșătoare, interacțiune cu Contele Dracula și cu prietenii săi, creaturile nopții și bineînțeles, bomboane creapy pentru copii. Iluminatul scăzut, scârțâitul podelelor și vinul roșu vor completa atmosfera de groază din Castel.

Biletul Combo (180 lei) include Turul Nocturn, urmat de petrecerea de Halloween de la cort (accesul este permis doar persoanelor cu vârsta peste 18 ani).


    Biletele pot fi achiziționate online accesând următorul link: https://bilete.castelulbran.ro/en/, sau pot fi cumpărate direct de la casieria Castelului Bran în seara evenimentului, începând cu orele 19:00. Turiștii vor primi o brățară de acces, valabilă atât pentru cort, cât și pentru Turul Nocturn.

Pentru prima dată în istoria serilor de Halloween, dacă vizitatorii sunt suficient de curajoși, se pot lansa în Tunelul Timpului, cu liftul care le va oferi un show tenebros. Doar 80 de bilete pe oră sunt disponibile! Biletul costă 45 lei și poate fi achiziționat numai din curtea interioară a Castelului Bran. Pentru o revenire rapidă din sperietura show-ului, vizitatorii pot servi o votcă neagră la finalul călătoriei.

• Începând cu orele 20:00, creaturile nopții sunt invitate să cineze. Restauratul Casa de ceai face rezervări la adresa de e-mail casadeceai@bran-castle.com, iar prețul meniului este de 320 lei de persoană.

Biletul Combo împreună cu rezervarea de la Restaurantul Casa de Ceai oferă, gratuit, experiența Tunelul Timpului. Beneficiarii vor primi o brățară pe care o vor arăta la lift, pentru a profita de această facilitate.

Organizatorii atenționează vizitatorii să fie vigilenți dacă suferă de claustrofobie, dacă sunt sensibili la lumini intermitente și sunete puternice sau dacă au copii mici care sunt purtați în brațe.

Comentarii

Ultimă oră