Sari la conținut

Haine de sezon la preţ de producător la Confintex

haine-de-sezon-la-pret-de-producator-la-confintex

V-aţi uitat în garderobă şi nu aţi fost mulţumit de articolele vestimantare? Atunci puteţi alege îmbrăcăminte, dar  şi încălţăminte pentru sezonul de iarnă de la târgul naţional Confintex deschis la ITC. Expozanţii pun preţ pe calitate aşa că au adus la comercializare cele mai în vogă produse, din materiale deosebite.

Cizmele şi botinele din piele, hainele din blană, dar şi puloverele colorate au fost la mare căutare, în ziua de deschidere a târgului naţional de la ITC. Unii comercianţi spun că braşovenii sunt dornici să-şi înnoiască garderoba. Şi asta se vede din vânzările pe care le-au avut în prima zi de târg. Cei mai mulţi clienţi au preferat să achiziţioneze articole de sezon la preţ de producător.

   Designerii ne sfătuiesc să ne îmbrăcăm în roşu, albastru, gri, dar şi alb-negru. Asta doar dacă vrem să fim în pas cu moda. Iar atunci când vine vorba de haine din blană suntem sfătuiţi să ale alegem pe cele în mai multe culori. Târgul naţional de îmbrăcăminte încălţăminte va fi deschis până duminică după-amiază. Program de vizitare: miercuri-sambata intre 10.00-19.00,iar duminica intre 10.00-16.00.

Comentarii

Ultimă oră