Sari la conținut
hai-pe-bicicleta-sa-facem-bine-impreuna-

Pregătește-ți bicicleta și pedalează pentru o faptă bună, în beneficiul pacienților cu boli incurabile, copii și adulți îngrijiți de HOSPICE Casa Speranței. Pe 15 și 16 mai, fundația HOSPICE organizează primul eveniment caritabil de ciclism – HOPE on WHEELS, un eveniment virtual la care pasionații de bicicletă se pot înscrie gratuit, oriunde s-ar afla, în țară sau peste hotare.


Pentru fiecare kilometru înregistrat în competiție, sponsorul principal va dona câte 1 euro în beneficiul pacienților HOSPICE care înfruntă boli grave. Fondurile strânse în acest fel vor sprijini serviciile de kinetoterapie și masaj pentru limfedem folosite în recuperarea medicală a pacienților adulți și copii din centrele HOSPICE Casa Speranței. Anual, organizația asigură în medie peste 5.000 de tratamente kinetoterapeutice gratuite, care sprijină organismul în lupta contra cancerului, stimulează sistemul imunitar și ajută la recuperarea sau menținerea mobilității pacienților.

Cele 3 curse ale competiției acoperă distanțe diverse, pentru a fi accesibile unui număr cât mai mare de participanți, indiferent de vârstă sau de experiența pe bicicletă:


- Bike Starter (10 km)

- Bike for Good (20 km)

- Bike Mania (40 km)

Sportivii se pot înscrie la cel mult 2 curse diferite și pot pedala împreună cu prietenii ori familia, în grupuri mici, conform normelor în vigoare. Nu contează viteza sau dificultatea traseului ales, ci doar distanța parcursă și înregistrată în competiție. Vor fi validați inclusiv kilometrii parcurși pe biciclete statice, cu condiția ca acestea să aibă afișaj care să indice distanța efectuată.

Comentarii

Ultimă oră