Sari la conținut

Grupul RIFF va susține marți un concert la Făgăraş

grupul-riff-va-sustine-marti-un-concert-la-fagaras

 Al doilea grup rock ca longevitate din România, va susține marți un concert la Făgăraș.

Grupul RIFF dă stratul concertelor în anul 2018 cu un show programat marţi, 30 ianuarie, de la ora 19.00, în sala Casei de Cultură Făgăraş.

Evenimentul face parte din seria de concerte organizate pentru promovare album muzical „RIFF – Pe drum... ”, cel de al 11 –lea al grupului.

Concertul va dura 2 ore şi va cuprinde piese precum „În loc de bun rămas, „Ana-Maria, „Cercul vieţii, „Plouă la Woodstock, „Mr. Jimi”, „Regele şoselei”, „Îngerul a căzut”, „Profetul”, „Nerostitele cuvinte”, „Primii paşi”, „Lumea să o străbat”.

Preţul unui bilet este de 20 lei.
  Biletele se găsesc la casieria sălii, sau pot fi rezervate la telefon 0743095706 ori prin email la adresa riffgrup@gmail.ro.

.......................................................................................................................

Grupul RIFF a fost înfiinţat în 1970 la Sibiu de FLORIN GRIGORAŞ şi în primii ani de activitate a purtat numele „SONIC”.

Grupul RIFF rămâne consecvent silului hard-rock, cu nuanţe de blues şi de asemenea rămâne un „grup de concert”. Plăcerea de a cânta pe scenă a rămas peste ani aceiaşi. Formaţia participă anual la numeroase festivaluri şi concerte organizate în ţară. Melodiile şi textele scrise de Florin Grigoraş reflectă maturitatea artistică şi profesionalismul unui grup ce a depăşit curentele modelor trecătoare şi se bucură de succes la publicul din mai multe categorii de vârstă.

Componenţa actuală:

FLORIN GRIGORAŞ - chitară bas, voce
  MIRCEA BUNEA - chitară solo, voce
  MIHAELA GRIGORAŞ - keyboards, voce
   LAUR FĂGĂDAR - tobe

Comentarii

Ultimă oră