Sari la conținut

Gică Hagi, atac dur la adresa lui Andrei Vochin

gica-hagi-atac-dur-la-adresa-lui-andrei-vochin

Gică Hagi a lansat un atac dur la adresa lui Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF, cu privire la motivul pentru care Ianis Hagi nu a fost promovat suficient la echipa națională.

"Un jucător care a făcut atât de multe lucruri să nu fie promovat... aștept și eu un răspuns de la Andrei Vochin. Să nu zică că sunt frustrat. Dă-mi răspuns, Andrei! Aștept răspuns public, că ești în Federație.

Stai liniștit că vei fi printre cei care îi vor cere autografe lui Ianis. O să faci coadă acolo la el. Nimeni nu îmi face mie program. Mi-l fac eu. Mă întâlnesc cu cine vreau, când vreau, pentru că sunt Hagi.

Săriți calul ! Eu sunt cel mai mare pilon al FRF în momentul de față. Cu mine vorbiți, eu sunt liderul Generației de Aur. Ai greșit-o. Sunt mai implicat ca tine în fotbal de 100 de ori", a declarat antrenorul Viitorului la finalul meciului câștigat de echipa sa cu Astra, scor 1-0, conform GSP.

Hagi se află într-un conflict deschis cu Federația Română de Fotbal, căreia îi reproșează că nu îl apreciază suficient pe fiul său, Ianis.

Comentarii

Ultimă oră