Sari la conținut

Gala WOMEN IN ECONONY premiază performanța în afaceri, într-un an atipic

gala-women-in-econony-premiaza-performanta-in-afaceri-intrun-an-atipic

Gala Women in Economy 2021, ediția a treia, organizată de Confederația Națională pentru Antreprenoriat Feminin - CONAF, va avea loc miercuri, 19 mai, în format hibrid, putând fi urmărită live la adresa www.facebook.com/conafromania.


Prima femeie Președintă a Senatului, Anca Dragu, va deschide Gala Women in Economy 2021, ediția a treia, alături de Ludovic Orban, Președinte al Camerei Deputaților, Raluca Turcan, Ministrul Muncii și Protecției Sociale, Ioana Mihăilă, Ministru al Sănătății și Excelența Sa, Ingrid Kressel Vinciguerra, Ambasadorul Estoniei în România.

Pe parcursul evenimentului vor fi anunțate parteneriate de interes național pentru susținerea educației digitale și proiecte cu impact economic important. Gala Women in Economy 2021, ediția a treia, reprezintă un prilej de recunoaștere a performanțelor de business a doamnelor antreprenor la nivel național.


“Meritele doamnelor care au schimbat lumea afacerilor din România trebuie recunoscute, iar Gala Women in Economy, ediția a treia, reprezintă cel mai bun prilej de a sărbători performanța în business. Este un moment de revenire pentru noi toți, dupa un an marcat de restricții și distanțare socială, un an în care multe segmente economice au avut de suferit și iată că, sunt antreprenoare care au reușit să dovedească valoarea chiar și într-un context extrem de complicat”, a declarat Președinta CONAF, Cristina Chiriac.


Gala Women in Economy, ediția a treia, se va desășura în format hibrid în acest an, cu respectarea tuturor măsurilor de distanțare impuse de contextul actual și se va bucura de prezența reprezentanților de marcă ai mediului de afaceri la nivel național, parteneri și reprezentanți ai instituțiilor care susțin implicarea și dezvoltarea inițiativelor feminine în afaceri, în societate sau în cultură. De asemenea, personalități guvernamentale, ambasadori și reprezentanți ai companiilor naționale și multinaționale vor fi alături de organizatori pentru a aplauda performanțele femeilor în economie.

Ca și în cadrul galelor precedente, premiantele sunt femei din domenii de activitate diverse: energie, IT&C, sănătate, industrii, voluntariat pentru o societate mai bună, etc. Printre câștigătoarele anilor anteriori sunt nume sonore ale mediului de afaceri: Christina Verchere - OMV Petrom, Măriuca Talpeș - Bit Difender, Mihaela Marcu - Medlife, Camelia Șucu - Class Living, Doina Cepalis - Grupul Te-Rox, Doina Vornicu - CEZ România și lista poate continua.


Gala Women in Economy, ediția a treia, se va încheia cu trupa The Motans care se alătură demersului CONAF de a susține excelența doamnelor în afaceri și antreprenoriatul din România. Întregul eveniment poate fi urmărit live la adresa www.facebook.com/conafromania.


“CONAF a cunoscut o ascensiune imporantă de la înființare și până în prezent datorită implicării continue în dezvoltarea unei Românii moderne, competitive și incluzive. Împreună dorim să contribuim la poziționarea corespunzătoare a antreprenoriatului feminin în cadrul societății și la eliminarea barierelor de gen”, a declarat Liliana Agheorghicesei, Prim-vicepreședinte CONAF.


"Uneori, un singur cuvânt definește o eră și este potrivit ca în acest an excepțional, și extrem de dificil - 2020, să încercăm pe lângă cuvântul “pandemie” să identificăm și “performanțe”. Astfel, am hotărât ca în ciuda tuturor obstacolelor din ultima perioadă să premiem performanța întrucat este cu atât mai greu să excelezi în condiții extrem de dificile decât într-un mediu de business normal. Acest lucru trebuie recunoscut la nivel național pentru că dovedește încă o dată puterea antreprenorilor de a se adapta tuturor condițiilor economice și sociale, de a se diversifica și replia în funcție de contextul dat", a declarat Cristina Chiriac, Preşedinta CONAF.


Confederaţia Naţională pentru Antreprenoriat Feminin este organizaţia patronală care are ca obiectiv promovarea şi susţinerea antreprenoarelor din România. În plus, organizaţia îşi propune creşterea competitivităţii, coagularea antreprenorilor din România, realizarea unei platforme comune de cooperare cu confederaţii internaţionale, susţinerea intereselor antreprenorilor în spaţiul UE, schimb de experienţă şi promovarea intereselor economice ale României.


Pe această cale, dorim să le mulțumim celor care ne ajută la organizarea evenimentului: Asociația Națională a Antreprenorilor și Patronatul Femeilor Antreprenor.


Alături de noi, ca parteneri strategici, vor fi: Federația Patronatelor Femeilor Antreprenor, Federația Femeilor de Afaceri din Regiunea Nord-Est, Google pentru IMM-uri, iar ca parteneri: Asociația pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului Autohton, Școala de Business și Scripor Alphabet.


Mulțumiri speciale sponsorilor noștri: International Alexander, Vio Transgrup, Nordis Group, Biotiful - Atelier de frumusete, One United Properties, Lemon Interior Design, Transgaz, IBB, D.O Security, FPSC, Urban Invest, Food Panda, Romgaz, Transelectrica, MHS, ASLine Spedition, Toneli, Agrisol.ro, Banca de export-import a României - EXIMBANK S.A, Salesianer Gruppe, Zimbria, Lust Expert, Obsentum, Urban Plaza, Café Baqué Romania, Star Consulting & Training, Patronat Bacău, CONAF Mureș, CONAF Brăila, Guilty Pleasure, Bio Greenbuild, G.U.M, Ingenius Hub, AWEN, Moesis by Angelo, TEC, FotoDumbrava, Nature’s Colour.

Comentarii

Ultimă oră