Sari la conținut

Gala copiilor talentaţi „Vreau să fiu vedetă”

gala-copiilor-talentati-vreau-sa-fiu-vedeta

MIX 2 TV – emisiunea pentru copii „Tortul de Ciocolată” şi ziarul Braşovul Tău, împreună cu ELIANA MALL, au desfăşurat în perioada martie-iunie campania pentru copii „Vreau să fiu vedetă”.

Organizatorii şi-au dorit să găsească, să promoveze şi să premieze copiii talentaţi din judeţul Braşov.
Succes neaşteptat. Concursul a avut mai multe etape: înscrierea copiilor, preselecţia, interviul şi premierea.
În această perioadă foarte mulţi copii s-au înscris, iar cei care au trecut preselecţia au fost promovaţi în cadrul emisiunii pentru copii „Tortul de Ciocolată”.
Răsunetul concursului a ajuns până în judeţul Bacău, participând şi copii de acolo.
Gala.  Gala „Vreau să fiu vedetă” a avut loc sâmbătă, 15 iunie, în sala de festivităţi de la ELIANA MALL. Toţi finaliştii au fost aşteptaţi într-un decor festiv, cu baloane şi multe premii. Finaliştii au fost observaţi şi notaţi cu atenţie de către un juriu de specialitate.
Copiii care au evoluat în spectacol au încântat publicul prin diversitatea talentelor lor: muzică, dans sportiv, desen, patinaj artistic.
Premiile:
Locul I a fost câştigat de Anisia Constantinopol şi Cristian Ceapraz – secţiunea dans sportiv.
Locul II a fost câştigat de Doris Isăila – secţiunea muzica pop.
Locul III a fost câştigat de Iulia Popescu – secţiunea patinaj artistic.
Juriul a acordat şi 3 premii speciale pentru: Liana Harlab (muzică pop), Răzvan şi Rareş Varjoghe (dans sportiv) şi Dani Ţuţui (patinaj).
Toţi câştigătorii şi fina­­liştii din Gală au primit diplome şi premii.
Surprizele galei. Deschiderea Galei a fost făcută de Ioana Rucsanda, care a încântat publicul prin recitalul ei, iar în finalul Galei Irina Munteanu a venit cu un recital deosebit pentru public.
Dintre surprizele Galei a făcut parte şi magicul Tort de Ciocolată.
Evenimentul a fost prezenat de ZÂNA ADRIANA care ne-a declarat: „Pe tot parcursul campaniei m-am bucurat nespus să văd cât de mulţi copiii talentaţi are judeţul Braşov. Am simţit bucuria şi emoţia alături de copii. Gala a fost momentul de glorie pentru toţi finaliştii, atunci am văzut bucuria pe feţele copiilor şi ale părinţilor. Suntem fericiţi că am reuşit, încă o dată, să descoperim şi să premiem copiii talentaţi.”
Evenimentul va fi transmis în cadrul emisiunii pentru copii „Tortul de Ciocolată” în luna iulie (detalii pe facebook-ul Tortul de Ciocolată).

Comentarii

Ultimă oră