Sari la conținut

Fulga, SIE, cerealele, leguminoasele, sociologia, cămilele şi fierul vechi!

fulga-sie-cerealele-leguminoasele-sociologia-camilele-si-fierul-vechi-

Fostul şef al Serviciului de Informaţii Externe, Gheorghe Fulga, care vrea să se apuce de agricultură şi creşterea animalelor, s-a priceput ani buni şi la... fier vechi. Şi nu din orice poziţie, ci din cea de preşedinte al Consiliului de Administraţie de la societatea Pro Roman SA Braşov.

Gheorghe Fulga a deţinut această funcţie 4 ani, iar apoi s-a dat dus. S-a dat dus când la Roman nu mai era aproape nimic. Imaginile din interiorul platformei nu mai au nevoie de niciun comentariul. Gheorghe Fulga a declarat răspicat, pentru MIX TV, că are experienţă în domeniul agriculturii. Mai exact, în cultivarea plantelor şi în creşterea animalelor. Rămâne de aflat experienţa în creşterea, în România, a cămilelor. Potrivit Registrului Comerţului din Braşov, Gheorghe Fulga este asociat, cu o cotă de 50%, în societatea VIVA AGROSEN SRL. Firma are, la capitolul domenii principale de activitate, cultivarea cerealelor, cu excepţia orezului, a plantelor leguminoase, dar şi a celor producătoare de seminţe oleaginoase. La categoria posibile activităţi secundare se încadrează, printre altele, creşterea bovinelor, cabalinelor şi cămilelor. Până aici, nimic anormal. Întrebat ce experienţă are în creşterea animalelor şi practicarea culturilor agricole, Gheorghe Fulga a răspuns că, deşi se pricepe, s-a retras din societatea VIVA AGROSEN SRL Braşov. Actele îl contrazic, însă. Acelaşi Fulga, n-a făcut nicio referire la creşterea cămilelor. În acest context, CV-ul fostului şef SIE nu dă niciun detaliu în privinţa unei astfel de experienţe. Fulga a fost şef al Serviciului de Informaţii Externe, prefect de Braşov, consilier prezidenţial cu rang de ministru, în perioada 1994 – 1996, dar şi preşedinte al Consiliului de Administraţie de la societatea Pro Roman Braşov. Gheorghe Fulga a deţinut această funcţie din 2007 până în 2011, iar apoi s-a dat dus. S-a dat dus când la Roman nu mai era aproape nimic. Aşadar, o nouă experienţă marca Gheorghe Fulga, despre care veţi afla detalii în următoarele jurnale MIX TV! Imagini recente din interiorul platformei Roman nu mai au nevoie de niciun comentariu. Contactat telefonic, Gheorghe Fulga a confirmat că a condus Consiliul de Administraţie de la Pro Roman 4 ani, dar a precizat că nu are timp, pentru moment, de dialog, fiind plecat din localitate, pentru un punct de vedere privitor la situaţia în care a ajuns platforma Roman din Braşov. A promis, însă, că va da detalii imediat ce va reveni în Braşov.
• Fulga a recunoscut Viva Agrosen SRL Braşov!
La doar o zi după ce a susţinut că s-a retras din formula de acţionariat a SC VIVA AGROSEN SRL BRASOV, Gheorghe Fulga s-a răzgândit. A recunoscut că deţine 50% din firmă, aşa cum reieşea, de altfel, din documentele oficiale furnizate de Registrul Comerţului din Braşov şi publicate de  MIX TV.

Comentarii

Ultimă oră