Sari la conținut

FRF a sistat vânzarea biletelor pe Cluj Arena în vederea disputării meciului România-Muntenegru

frf-a-sistat-vanzarea-biletelor-pe-cluj-arena-in-vederea-disputarii-meciului-romaniamuntenegru

Starea proastă a gazonului de pe Cluj Arena i-a îndemnat pe oficialii FRF să oprească vânzarea de bilete pentru România - Muntenegru.

"În urma inspecției UEFA începută ieri, 23 august 2016, la Cluj Arena, având ca subiect condițiile de disputare ale partidei România-Muntenegru din preliminariile CM 2018, a fost întocmit un raport de specialitate și trimis către forul continental.

Până la data la care concluziile UEFA vor fi comunicate Federației Române de Fotbal, am decis sistarea temporară a procesului de vânzare a biletelor pentru partida din 4 septembrie 2016.

Suporterii care au achiziționat deja bilete pentru acest meci, precum și toți ceilalți suporteri ai echipei naționale, vor primi, de îndată ce vor fi comunicate, informații cu privire la concluziile UEFA și opțiunile derivate din acestea prin care vor putea susține “tricolorii” în drumul spre Mondial", anunță site-ul oficial al FRF.

Decizia a fost luată pentru a nu se vinde mai mult de 15.000 de bilete, mai exact capacitatea stadionului Doctor Constantin Rădulescu (CFR Cluj). Meciul ar putea fi mutat acolo în cazul în care gazonul de pe Cluj Arena nu va fi refăcut la timp, pentru partida ce se va disputa duminică, 4 septembrie, de la ora 21:45.

Comentarii

Ultimă oră