Sari la conținut

Fotbal feminin: Victorie pentru Colțea Feminas în Cupa României

fotbal-feminin-victorie-pentru-coltea-feminas-in-cupa-romaniei

Noua echipă de fotbal feminin a Braşovului, CS Colţea 1920, a învins miercuri (9 octombrie 2019) cu 3 - 2 echipa FCM Târgovişte şi s-a calificat astfel în turul doi al Cupei României.


   A fost un meci spectaculos, cu multe goluri şi emoţii până la final, formaţia braşoveană reuşind golul victoriei în ultimele minute.


    Primul meci de fotbal feminin acasă al unei echipe din Braşov a fost marcat şi de hattrick-ul Alexandrei Marcu, o tânără de doar 16 ani.


       „Un moment superb pentru mine, sunt fericită mai ales pentru fete care au ales să practice acest sport la nivel de senioare iar astăzi li s-a îndeplinit visul. Vreau să mulţumesc conducerii clubului care astăzi a fost alături de noi, inclusiv domnul preşedinte şi vreau să le mulţumesc tuturor celor care au fost prezenţi la teren, suntem o echipă nouă, foarte tânără care va continua să muncească, avem un singur obiectiv trasat de conducere, acela să ne bucurăm de fotbal şi asta vom face!”, a mărturisit Rodica Petrişor, antrenor Colţea 1920 Feminas.


     În turul următor, CS Colţea 1920 Feminas va putea întâlni inclusiv echipe din Liga 1, tragerea la sorţi urmând a avea loc la sediul FRF săptămâna viitoare.

Comentarii

Ultimă oră