Sari la conținut

Fotbal: A treia ediţie a Memorialului „Marian Măuţă”

fotbal-a-treia-editie-a-memorialului-marian-mauta

A treia ediţie a Memorialului „Marian Măuţă” la fotbal va avea loc sâmbătă, 19 ianuarie 2019, începând cu ora 9.00, în Sala de Sport a Liceului „George Moroianu” din Săcele.

La competiţie vor participa echipele Precizia Săcele, Rossoneri Săcele, ACS Colţea, Fortul Doftanei, Prietenii lui Măuţă, Astra Braşov, AFC Hărman, Olimpic Zărneşti şi Steagul Roşu.

Potrivit organizatorilor competiției, e timpul ca echipele să lase rivalităţile deoparte și să demonstreze că pot fi prieteni pentru a comemora dispariţia sportivului.

Evenimentul este dedicat memoriei fostului apreciat fundaş central Marian Măuţă, care a evoluat la FC Precizia Săcele, la FC Tractorul şi la FC Braşov în decursul carierei, cu destule meciuri jucate în prima ligă. Născut și crescut la Brașov, fostul fotbalist care a scris istorie evoluând la cele mai cunoscute echipe din judeţ, a decedat în anul 2013 la vârsta de numai 37 de ani.

    Faţă de ediţiile precedente, scopul acestui turneu va fi unul caritabil. În cadrul evenimentului , echipele participante vor plăti o taxă de înscriere care va fi redirecţionată către fostul jucător de la Precizia Săcele şi FC Braşov, Adrian Drăgănoiu.

De asemenea şi spectatorii prezenţi vor putea dona pentru Adrian.

Comentarii

Ultimă oră