Sari la conținut

Fostul iubit al Mihaelei Ursuleasa: "Am vrut să mă sinucid cu somnifere”

fostul-iubit-al-mihaelei-ursuleasa-am-vrut-sa-ma-sinucid-cu-somnifere

Fostul iubit al regretatei pianiste Mihaela Ursuleasa,  Rodin Moldovan, a trimis o scrisoare  celor de la nefiltrat.ro prin care dezvăluie stilul de viață haotic care se poate să-i fi adus sfârșitul celebrei pianiste.
“În timpul sarcinii, Mihaela lua anumite droguri, bea alcool şi fuma. (...) Fetiţa nu a fost înregistrată niciodată pe numele meu. Şi nu pentru că nu am vrut sau pentru că am fugit de răspundere, ci pentru simplul fapt că ea a plecat de la mine. De ce oare a plecat? Toată lumea s-a întrebat... şi s-au auzit atâtea variante... Adevărul este că ea a plecat de la mine cu două luni înainte să nască, pentru că avea dubii referitoare la cine este tatăl copilului. A plecat în momentul când eu eram în Italia, la lutierul meu de la Cremona”, li se destăinuie celor de la nefiltrat.ro, violoncelistul Rodin Moldovan.

Rodin Moldovan mărturisește că și el a fost la un pas să se sinucidă cu medicamente din cauza despărțirii de pianistă și a necazurilor pe care i le-a cauzat mama Mihaelei Ursuleasa.

”In timp ce eu mergeam pe la doctori sa mă linistesc, luam tratamente, plangeam, nu ma mai duceam la serviciu si eram gata sa ma omor cu somnifere, mama ei dădea interviuri la ziarul Monitorul Expres de brasov din data de 20 iunie 2006, cum ca se pregătește de nunta Mihaelei si a lui Rodin. De aici mi am dat seama ca ele au planificat totul. Cu toate ca eu le am spus ca daca nu se întoarce Mihaela si nu se naște copilul acolo unde sunt eu, asta înseamnă ca copilul nu este al meu. Si atunci, nu mă va mai interesa niciodată…”, mărturisește Rodin Moldovan.

Mihaela Ursuleasa a decedat în urma unei comoţii cerebrale, la începutul lunii august, la vârsta de numai 34 de ani, lăsând în urmă o fetiţă, de 6 ani.

Citeste aici toata scrisoarea.

Comentarii

Ultimă oră