Sari la conținut

Foloseşte lămâie pentru îngrijirea de zi cu zi! Utilizări nebănuite

foloseste-lamaie-pentru-ingrijirea-de-zi-cu-zi-utilizari-nebanuite

Deşi nu se numără printre cele mai gustoase fructe, lămâia aduce numeroase beneficii asupra organismului. Pe lângă faptul că este bogată în vitamina C care ajută la combaterea răcelilor şi creşterea sistemului imunitar, lămâia are şi alte întrebuinţări, scrie clicksanatate.ro.

Albeşte unghiile

Dacă ţi s-au îngălbenit unghiile şi nu reuşeşti în niciun fel să scapi de această problemă foloseşte suc de lămâie. Stoarce o lămâie într-un bol, îndepărtează oja de pe unghii, iar apoi introdu degetele în sucul de lămâie pentru 2-3 minute. Unele femei sunt de părere că acest tratament nu doar albeşte unghiile, dar le şi întăreşte, mai ales dacă se adaugă şi o linguriţă de ulei de măsline.

Deodorant de urgenţă

În cazul în care ai uitat să te dai cu deodorant sau nu ai niciunul la îndemână, iată un truct care chiar fruncţionează. Taie o lămâie în două părţi pentru a le folosi pe post de deodorant. Acidul citric din sucul de lămâie are rolul de a omorî bacteriile care cauzează transpiraţia.

Estompează pistruii

Deşi nu se ştie cu exactitate cum funcţionează lămâia atunci când vine vorba de pistrui şi petele de pe faţă ce apar odată cu înaintarea în vârstă, ei bine chiar are efecte vizibile. Stoarce o lămâie într-un bol, iar apoi îmbibă un disc demachiant în sucul obţinut. Aplică pe faţă ca şi cum te-ai demachia, cel puţin o dată pe zi. Efectele vizibile ale tratamentului se vor vedea în timp, aşadar fii perseverentă!

CITEŞTE MAI MULTE PE: clicksanatate.ro

Comentarii

Ultimă oră