Sari la conținut

FIS SES Nation Cup, organizată cu succes în Poiana Brașov

fis-ses-nation-cup-organizata-cu-succes-in-poiana-brasov

A doua competiţie internaţională de anvergură găzduită în această iarnă de Poiana Braşov, FIS SES Nation Cup, s-a încheiat cu rezultate bune pentru schiorii braşoveni.


   Chiar dacă am avut iarna cu cea mai puţină zăpadă căzută în Braşov, în Poiană lucrurile nu au stat aşa de rău, iar instalaţiile de produs zăpadă au completat foarte bine natura. Astfel şi această competiţie s-a desfăşurat în condiţii foarte bune, fapt care i-a mulţumit atât pe sportivi, cât şi pe organizatori.


   „După cum a fost organizată competiţia asta, cred că vom avea şi anul viitor cursa. Schiul românesc este în creştere şi asta nu de acum, ci de vreo patru ani, astfel că rezultatele bune de acum sunt explicabile”, a declarat preşedintele Federaţiei Române de Schi Biatlon, Dan Mihoc.


   Unul dintre marii pasionaţi ai schiului, implicat în toate proiectele din Poiana Braşov legate de acest sport, Ştefan Ţînţ, este optimist în ce priveşte viitorul SES FIS Cup, ca urmare a excelentei organizări a acestor prime ediţii.


     „Am început cu dreptul şi am continuat tot cu dreptul această competiţie. Numărul de ţări participante este în creştere şi se va vedea la anul, când sperăm să se dubleze numărul de tări participante”, a declarat Ştefan Ţînţ, organizatorul competiţiei.


    După succesul organizatoric al FIS Children Cup şi SES FIS Cup, autorităţile locale, Federaţia Română de Schi Biatlon şi sponsorii se aşteaptă ca aceste două întreceri desfăşurate la Braşov pentru ca Federaţia Internaţională de Schi să vadă cum se descurcă oraşul nostru, să devină permanente.

Comentarii

Ultimă oră