Sari la conținut

First Job School sprijina angajatii din IMM-uri in elaborarea de programe de formare profesionala la locul de munca!

first-job-school-sprijina-angajatii-din-immuri-in-elaborarea-de-programe-de-formare-profesionala-la-locul-de-munca

First Job School sprijina angajatii din IMM-uri in elaborarea de programe de formare profesionala la locul de munca!

Acest serviciu este oferit in cadrul proiectului “Formare profesionala pentru adaptare la specializare inteligenta”, cod mysmiss 128151, in scopul dezvoltarii competitive, a specializarii inteligente si cresterii oportunitatilor de formare profesionala continua.


Venim in sprijinul companiilor/ angajatilor care doresc sa implementeze programe de formare profesionala la locul de munca prin:


l Sprijin in elaborarea instrumentelor ajutatoare pentru introducerea programelor de instruire la locul de munca, pentru toate etapele formarii profesionale (analiza nevoii de formare, planificarea formarii, alegerea tehnicilor cele mai adecvate in contextul folosirii tehnicilor digitale de instruire, desfasurarea formarii si evaluarea eficientei acesteia);


l Seminarii privind necesitatea instruirii la locul de munca si modul in care se elaboreaza programe de instruire la locul de munca.


l Informatii despre legislatia privind formarea profesionala.


Prin intermediul acestei activitati First Job School doreste sa sprijine 36 IMM-uri din Regiunea Centru pentru a elabora programe de formare profesionala la locul de munca. De asemenea 5 companii vor fi asistate direct pentru introducerea de programe de instruire la locul de munca, contribuind astfel la diversificarea optiunilor de dezvoltare profesionala a angajtilor din aceste firme, precum si la adaptarea mai rapida la schimbarile economieie viitorului.


Cateva dintre beneficiile implementarii programelor de invatare la locul de munca sunt:


l Perfectionare continua
l Dezvoltare profesionala si personala
l Invatare continua
l Avansare pe post
l Mentinerea locului de munca
l Angajati pregatiti/calificati
l Fidelizarea angajatilor
l Cresterea productivitatii/ calitatii muncii


Pentru mai multe detalii despre aceasta activitate ne puteti contacta la office@hrcromania.ro sau la telefon 0268511951.


Proiectul “Formare profesionala pentru adaptare la specializare inteligenta” este un proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014 – 2020.

Comentarii

Ultimă oră