Sari la conținut

Firmele braşovene pot participa la Târgul de la Hanovra (a 16-a ediţie). Înscrierile au loc până în 29 februarie 2020

firmele-brasovene-pot-participa-la-targul-de-la-hanovra-a-16a-editie-inscrierile-au-loc-pana-in-29-februarie-2020

Cel mai mare târg industrial din lume, care are loc anual la Hanovra, se va desfăşura anul acesta între 20 şi 24 aprilie 2020.


  Firmele braşovene care doresc să lege noi relaţii economice cu parteneri din străinătate se pot bucura de câteva facilităţi oferite de Camera de Comerţ şi Industrie Braşov.


    În primul rând, cei care se înscriu până în 29 februarie 2020, nu vor mai plăti taxa de 75 de euro solicitată pentru fiecare expozant sau vizitator.

   La Hanovra va avea loc a 16-a ediţie a Evenimentului de Matchmaking, unde firmele vor fi obligate să se întâlnească cu cel puţin doi posibili parteneri.


  „Este un târg extrem de cunoscut şi adresat tuturor întreprinderilor, de la cele mici până la mijlocii şi mari, dar nu numai, este un târg care are o extindere în toate sectoarele de activitate, pornind de la tehnologia informaţiei şi comuniocaţiilor, automotizări, robotică, parte de logistică, transport şi multe alte domenii”, a informat Sorina Blejan, reprezentant CCI Braşov.


    La înscriere, firmele vor depune o garanţie de 150 euro pentru ca organizatorii să fie siguri că societăţile comerciale vor fi prezente la târg şi se vor întâlni cu minim doi posibili parteneri. Cei care vor îndeplini aceste condiţii vor primi garanţia înapoi.

Comentarii

Ultimă oră