Sari la conținut
finale-pentru-playoff

Echipa de futsal Colțea 1920 Brașov a avut un an 2016 de excepție. Trupa pregătită de Radu Burciu nu a pierdut niciun joc în acest an în liga a doua, a avut o revenire de senzație și are acum șansa de a se califica în play-off-ul de promovare. În acest weekend la Buzău, brașovenii vor  juca meciurile decisive pentru accederea în play-off. Pușcașu și compania vor da piept cu liderul Imperial Wet Miercurea Ciuc și cu Luceafărul Buzău în ultimele două etape ale sezonului regulat din liga a doua de futsal.  Cu două victorii băieții antrenați de Radu Burciu au asigurat locul patru în clasament, indiferent de celelalte rezultate. În acest moment Colțea 1920 Brașov ocupă poziția a cincea a clasamentului cu 25 de puncte cu trei mai puține decât Luceafărul Buzău, ocupanta locului patru, ultimul care duce în play-off. Echipa de pe locul trei, Inter Gheorghieni are tot 28 de puncte, iar Buzăul și Gheorghieniul au meci direct în penultima rundă a campionatului.

„Am avut parte de o jumătate de sezon de vis. Am făcut jocuri foarte bune atât în campionat cât și în Cupa României. Acum am ajuns aproape de final și avem o șansă uriașă de a reuși în primul an de existență să jucăm în play-off-ul pentru promovarea în prima ligă. Ne așteaptă două meciuri extrem de tari cu adversari buni din campionat. Cred însă că în aceste „finale” băieții se vor mobiliza și vor demonstra că formăm o echipă puternică. Suntem nerăbdători și mergem cu încredere la Buzău. Nu trebuie să ne intereseze celelalte rezultate. Suntem la mâna noastră și dacă vom câștiga ambele jocuri din acest weekend atunci vom putea sărbătorii calificarea în play-off”, a declarat tehnicianul trupei de sub Tâmpa, Radu Burciu.

Colțea 1920 Brașov va juca sâmbătă de la ora 22.00 cu liderul Imperial Wet Miercurea Ciuc în penultima etapă a sezonului. Duminică de la ora 16.30 va avea loc meciul cu Luceafărul Buzău din ultima etapă a campionatului.

Comentarii

Ultimă oră