Sari la conținut

Filmul SF „Jocul lui Ender”, pe primul loc în box office-ul american (VIDEO)

filmul-sf-jocul-lui-ender-pe-primul-loc-in-box-officeul-american-video

Filmul SF „Jocul lui Ender/ Ender's Game”, cu Harrison Ford în distribuţie, a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american, obţinând în primul său weekend de proiecţii încasări de 28 milioane de dolari, potrivit cifrelor provizorii publicate duminică de compania Exhibitor Relations. Filmul prezintă antrenamentele de elită ale forţelor militare terestre, efectuate pentru a face faţă ameninţărilor venite dintr-un spaţiu extraterestru ostil omenirii, informează AFP. Filmul a avut premiera în România pe 1 noiembrie.

TRAILER: Jocul lui Ender

Comedia cu farse „Jackass Presents: Bad Grandpa” a pierdut poziţia de lider de săptămâna trecută şi a coborât pe locul al doilea, cu încasări de 20,5 milioane de dolari.

TRAILER: Jackass Presents: Bad Grandpa

Pe locul al treilea a debutat comedia „Last Vegas”, cu încasări de 16,5 milioane de dolari de vineri până duminică. Filmul îi are în distribuţie pe Robert De Niro, Michael Douglas, Morgan Freeman şi Kevin Kline, în rolul unor bărbaţi sexagenari care merg la Las Vegas pentru a organiza o petrecere a burlacilor pentru unul dintre ei.

TRAILER: Last Vegas

Comentarii

Ultimă oră