Sari la conținut
filmul-avatar-va-fi-urmat-de-o-trilogie

Regizorul James Cameron a realizat în ultimele luni o serie de filmări subacvatice pentru cel de-al doilea film din seria "Avatar", a cărui acţiune se va desfăşura sub apă, şi a lăsat să se înţeleagă la începutul acestui an că este foarte tentat de ideea ca această franciză să fie alcătuită din patru filme, informează contactmusic.com.

Cameron a confirmat faptul că pelicula originală din 2009 va fi urmată de o trilogie, spunând că a luat această decizie după ce a înţeles că are la dispoziţie un subiect suficient de complex pentru a realiza acest lucru.

"Să construiesc universul pe care l-am creat pentru «Avatar» a fost o experienţă rară, incredibilă, generatoare de multe satisfacţii. Scriind scenariile pentru noile filme, am înţeles că universul «Avatar», intriga în sine şi personajele au devenit mult mai complexe decât anticipasem şi a devenit evident faptul că două filme nu vor fi suficiente pentru a capta tot ce voiam să prezint pe marele ecran", a declarat James Cameron.

Cele trei filme noi din seria "Avatar" vor fi filmate împreună, fără pauze între ele, însă vor fi lansate succesiv, în 2016, 2017 şi 2018.

Acţiunea filmului SF Avatar se petrece în anul 2154 pe Pandora, o lună din sistemul stelar Alpha Centauri. Aici oamenii și-au stabilit o bază stelară pentru a exploata rezervele naturale de un prețios minereu ce se găsește pe satelitul natural, în timp ce populația aborigenă Na'vi - o rasă de aborigeni umanoizi - reușeste să reziste expansiunii coloniștilor, care le amenință existența lor precum și a ecosistemului pandorian. După spusele lui Cameron, titlul filmului se referă la trupurile modificate genetic utilizate de personajele din film pentru a interacționa cu populația Na'vi.

Comentarii

Ultimă oră