Sari la conținut

„Festivalul Mediteranean” scurtează traseul autobuzului turistic

festivalul-mediteranean-scurteaza-traseul-autobuzului-turistic

Modificarea rutei va fi valabilă în perioada 24 – 26 mai 2019

RATBV a anunţat că de vineri, 24 mai şi până duminică, 26 mai 2019, inclusiv, autobuzul de pe linia expres cu indicativul 61 („autobuzul turistic”) va parcurge un traseu uşor scurtat, în sensul că, pe sensul de deplasare spre Livada Poştei, nu va mai intra pe Aleea Tiberiu Brediceanu. Astfel, după oprirea în staţia „Nicolae Bălcescu”, autobuzul va ajunge în staţia „Star” şi îşi va continua deplasarea pe traseul obişnuit spre Livada Poştei. Pe celălalt sens de deplasare nu va interveni nici o modificare.

„Măsura a fost luată deoarece în perioada menţionată pe Aleea Tiberiu Brediceanu se va desfăşura evenimentul culinar «Festivalul Mediteranean»”, a anunţat conducerea operatorului de transport.

Linia 22 va mai circula o perioadă pe traseu modificat!


   O altă linie cu traseu modificat temporar este cea cu indicativul 22, care va circula şi în perioada imediat următoare pe traseul deviat prin zona Casei Armatei, până la finalizarea lucrărilor de infrastructură ce se realizează în zona Străzii Vlad Ţepeş. Astfel, după ce vor parcurge Strada Alexandru Ioan Cuza, autobuzele de pe linia 22 vor circula pe străzile Iuliu Maniu şi Nicolae Iorga, până în zona Casei Armatei, iar apoi se vor deplasa pe Bulevardul Eroilor până în zona Teatrului Dramatic, de unde îşi reiau traseul obişnuit.


     Această modificare nu va afecta în nici un fel opririle în staţii, autobuzele de pe linia 22 staţionând pentru îmbarcarea/debarcarea călătorilor în staţia „Iuliu Maniu”, iar apoi în staţia „Patria”. Între aceste două staţii menţionate nu va exista nici o altă oprire. Traseul liniei 22 este modificat începând cu data de 20 mai 2019.

Comentarii

Ultimă oră