Sari la conținut
festivalul-berii-piatra-craiului-la-zarnesti

„Hai la festivalul berii Piatra Craiului în perioada 24 - 26 august 2018 și bucură-te de aerul puternic de munte împreună cu cei dragi. Te așteptăm cu preparate românești delicioase și multă voie bună!”


   De vineri, 24 august și până duminica 26 august 2018, orasul Zărnești va răsuna de voie bună la „Festivalul berii Piatra Craiului ”.


   Pe parcursul celor trei zile de desfășurare, iubitorii de bere, grătare și muzică sunt invitați să petreacă românește.

La festival veți găsi laolaltă produse tradiționale, preparate din carne, brânzeturi, vinuri, kurtos-kolacs, cozonaci, miere și turtp dulce, dar și exponate lucrate manual de meșteri populari care îi vor aduce pe cei prezenți mai aproape de spiritul autentic românesc. Pentru cei mici este amenajat un parc de distractii.

Distracția și spectacolul vor fi pentru întreaga familie. Pe copii îi așteaptă pe întreaga perioadă a festivalului carusele de distracție, diverse jocuri, atelier de pictură și creație, dulciuri și jucării distractive, iar pentru părinți și bunici petrecerea va fi susținută de grătarele cu mici și diferite cărnuri aromate și bere din belșug.

Atmosfera va fi însuflețită de mai mulți artiști.


    Vor evolua pe scena amenajată pe platoul zărneştean Grupul de dans modern Vocelis, Trupa Calendar, Piticu & Daniel Făt, Kids Music Production, Trupa Vesuvius, White Night Band, Ciro de Luca, Tudor Turcu & the Bad Boys, Giorgiana Pătrunjel, Ura de După Ușă și mulți alții.

Vom asista și la un program folcloric susţinut de Ansamblul „Muguraşii Pietrei Craiului”, Ansamblul „Crăişorii Pietrei Craiului”, Ansamblul Folcloric „Piatra Craiului”, urmate de Grupul folk „Hoinarii Craiului”.

Spectacolul va culmina cu recitalurile mult iubitelor doamne ale muzicii populare: Ioana Bozga și Elena Merișoreanu.

Locul de desfăşurare al „Festivalului berii Piatra Craiului” Zărnești este Strada Ciucaș, lângă Lidl Zărnești.

Comentarii

Ultimă oră