Sari la conținut

Festival de muzică pentru copii „Fulg de nea”

festival-de-muzica-pentru-copii-fulg-de-nea

60 de copii s-au înscris în competiţia Festivalului ”Fulg de nea”, aflat la cea de-a IX-a ediţie ce se va desfăşura în weekend la Centrul Cultural Reduta.
Evenimentul a fost promovat şi în concursurile muzicale străinătate chiar de către câştigătorii ediţiilor de până acum. Pe scena de la Reduta, vor evolua şi două trupe nou înfiinţate de liceeni braşoveni. În premieră, concurenţii se pot acompania singuri la pian sau clape.
„Piesele pe care le vor prezenta copiii sunt în primă audiţie, iar juriul este unul de excepţie” a declarat Claudia Mirițescu, directorul festivalului. Din juriu fac parte profesori de muzică, artişti, actori şi muzicieni, iar Mihai Constantinescu a fost desemnat preşedinte de juriu. Chiar şi cei ce nu vor reuşi să urce pe podium vor primi distincţii şi diplome motivaţionale.
Festivalul „Fulg de nea” îşi propune descoperirea de noi talente şi stimularea acestora în domeniul interpretării muzicii uşoare româneşti, precum şi sprijinirea creaţiei originale româneşti de muzică pentru copii. În viziunea organizatorilor, Festivalul se doreşte să fie o virtuală rampă de lansare şi promovare a copiilor talentaţi.
Programul Festivalului:
Sâmbătă, 22. 11. 2014 – Secţiunea Interpretare, grupele de vârstă 12-14 şi 15-18 ani şi Secţiunea Creaţie
◾ Ora 17. 00 – începerea spectacolului – concurs
Duminică, 23. 11. 2014 – Gala laureaţilor
◾ Ora 10. 00 – afişarea concurenţilor calificaţi la secţiunea interpretare, grupele de vârstă 12-14 şi 15-18 ani şi secţiunea creaţie
◾ Ora 13. 00 – Gala Festivalului „Fulg de nea”.

Comentarii

Ultimă oră