Sari la conținut
fc-brasov-prima-etapa-cu-petrolul

Astăzi a fost stabilit țintarul primei ligi de fotbal, ediția 2014-2015. FC Brașov va juca primul meci al noului sezon, pe teren propriu, cu Petrolul Ploiești, partidă programată pentru data de 26 iulie.

În etapa a doua stegarii se vor deplasa la Giurgiu, unde vor întâlni Astra din localitate, iar pe 9 august, sub Tâmpa va veni Oțelul Galați. Galben-negrii vor juca de trei ori în capitală în turul campionatului: cu Dinamo, în etapa a 6-a, cu Rapid în runda a 11-a și cu Steaua în etapa a 15-a.

Țintarul Ligii 1 a stabilit meciuri tari încă din prima etapă. Aceasta va avea loc în perioada 25-28 iulie, iar în runda inaugurală va avea loc derby-ul dintre Rapid și Steaua.Confruntarea dintre cele două mari rivale va avea loc pe terenul giuleștenilor.

Fiind considerat un meci cu grad de risc ridicat, el nu se va juca pe stadionul Giulești - Valentin Stănescu.

Clasicul fotbalului românesc este programat în etapa a 13-a, atunci când Steaua va juca pe teren propriu împotriva lui Dinamo, într-un meci care va avea loc în perioada 31 octombrie - 2 noiembrie.

Al treilea derby bucureștean, cel dintre Rapid și Dinamo, se va disputa în etapa a 9-a, de asemenea pe terenul giuleștenilor, într-una dintre zilele de 26, 27, 28 sau 29 septembrie.

Comentarii

Ultimă oră