Sari la conținut

FC Braşov pierde în primul joc de acasă cu FC Caransebeş, 0-1 » CRONICĂ: Sâmbăta neagră

fc-brasov-pierde-in-primul-joc-de-acasa-cu-fc-caransebes-01-cronica-sambata-neagra

Cele două echipe braşovene din liga secundă au uitat să mai câştige. Deşi au trecut deja două runde, niciuna dintre echipe nu a reuşit să bifeze vreo victorie. Dacă în prima rundă, galben-negrii obţineau un punct la Baia Mare, acum atât Braşovul, cât şi Tărlungeniul au pierdut.

Joc şters şi o înfrângere care doare

Încă de la început, s-a văzut că disputa de pe „Tineretului” nu avea cum să producă prea mult spectacol. Dacă braşovenii au mai încercat câte ceva, Caransebeşul a stat cuminte la cutie şi a încercat să lovească pe contraatac. Codoban (1) şi Buga (25) au fost în centrul atenţiei, în timp ce de la oaspeţi, Răducu a respins tot de pe linia de fund.

Vizitatorii puteau deschide scorul, dar Letan l-a blocat excelent pe Busu (38) în careul mic. După pauză, schimbările rapide făcute de Bodea nu au avut deloc efectul scontat.

La o neatenţie, Lupu (53) a şutat puternic de la 25 de metri, mingea l-a surprins şi pe Căucă, apoi a intrat în poartă. În minutele care au urmat, Braşovul nu a fost în stare să pună deloc în pericol poarta lui Birăescu, deşi în ultimele 9 minute au jucat cu un om în plus, după eliminarea lui Dumitru pentru cumul de cartonaşe galbene.

După această înfrângere, „stegarii” rămân cu doar un punct în clasament.

FC Braşov – FC Caransebeş 0–1 (0-0)

A marcat: Lupu (53)

Stadion: „Tineretului”

Spectatori: 1.000

FC Braşov: Căucă – Letan, Puţanu, Poverlovici, Perju (51 Mareş) – Moraru (70 Rusu), Munteanu – Buga (c), Codoban (46 David), Ianc – Matei. Antrenor: Cosmin Bodea.

FC Caransebeş: Birăescu – Stecitano, Răducu, Suciu, Dumitru – Lupu (72 F. Pisano), Cîrstoiu, Roman (58 Săulescu), Busu (c) – Stoica (83 Bogdanovici), Livan. Antrenor: Giovani Pisano.

Arbitri: Ionuţ Coza (Cernica) – Mihai Dobre (Şotânga), Florin Pucheanu (Ulmi). Rezervă: Ovidiu Robu (Popeşti-Leordeni)

Observatori: Marian Deaconu (Ploieşti), Constantin Pintilie (Rm. Vâlcea)

Cartonaşe galbene: Moraru (69)/ Dumitru (39, 81), Cârstoiu (45).

Cartonaş roşu: Dumitru (81)

Comentarii

Ultimă oră