Sari la conținut
fc-brasov-a-ramas-fara-antrenor-(1)

Remiza obținută de stegari, 1-1, sâmbătă seara pe teren propriu cu FC  Vaslui, i-a fost fatală tehnicianului Aurel Țicleanu. Fostul jucător al Craiovei Maxima a fost demis imediat după finalul jocului, de către patronul Ioan Neculaie. Până la numirea unui nou principal,  antrenamentele echipei vor fi conduse de secundul Robert Ilyeş.
Punctul care demite! Cu doar 7 puncte în cont după şapte runde, stegarii aveau mare nevoie de victorie în jocul de sâmbătă seara de pe Tineretului. Începutul de joc a fost însă de coşmar pentru braşoveni: era minutul 11, când Antal înscria de la punctul cu var pentru FC Vaslui. Fără să-şi creeze foarte multe ocazii de gol, galben-negrii au reuşit totuşi să egaleze până la pauză, după reuşita lui Surdu din minutul 42. În repriza secundă tabela a rămas nemodificată şi astfel cele două formaţii şi-au împărţit punctele. Imediat după meci, la conferința de presă, principalul stegarilor, Aurel Țicleanu, a aruncat bomba: „A fost ultimul meu meci la FC Brașov. Vă mulțumesc pentru colaborare, la revedere”.
„Domnul Neculaie a refuzat să dea mâna cu mine!” Mult mai liniştit, după seara agitată de sâmbătă, Ţicleanu ne-a explicat duminică la prânz cum de s-a ajuns în această situație. „După meci am avut o discuție, la capătul căreia… am fost pus pe liber! La finalul discuției am vrut să dau mâna cu patronul şi el m-a refuzat ! Dacă după un egal cu Vasluiul, o echipă bună a campionatului nostru, sunt tratat astfel, ce să mai zic! Eu nu pot să antrenez sub <teroare>! S-a creat o tensiune mare, de altfel şi după jocul cu Timişoara domnul Neculaie mi-a transmis că m-ar fi dat afară dacă nu câştigam meciul. Este păcat, era un grup bun la FC Braşov, se puteau face lucuri frumoase aici” ne-a declarat ex-tehnicianul steagarilor. „Sunt supărat pentru ce s-a întâmplat. Am încercat tot ce am putut să-l conving să revină asupra deciziei, dar a fost ferm. Îmi pare rău că nu a rămas, dar viața merge înainte, vom căuta un alt antrenor”, a spus şi directorul general al celor de la FC Braşov, Constantin Zotta.
Țicleanu out, Pelici in? Până la numirea unui alt antrenor de pregătirea echipei se va ocupa Robert Ilyeş. Fostul căpitan al stegarilor  a condus de altfel antre­na­mentul de duminică dimineață al stegarilor. „Nu am fost la antrenamentul de diminea­ță. Din punctul meu de vedere nu există cale de întoarcere. L-am sunat pe Costică (n.r. Constantin Zotta, directorul general al FC Braşov) şi i-am spus să facem actele!” ne-a spus Aurel Țicleanu. Fostul antrenor al celor de la Forex Braşov şi Voința Sibiu, ultima dată la Metalul Reşița în liga secundă, Alexandru Pelici, pare a fi în pole-position pentru preluarea funcției de principal la FC  Braşov. Am putea avea însă parte şi de o surpriză, printr-un come-back spectaculos al lui Adrian Szabo!

Comentarii

Ultimă oră