Sari la conținut

Fără strângeri de mână şi cu dialoguri tăioase, aşa s-a desfăşurat ultima dezbatere înaintea alegerilor din SUA

fara-strangeri-de-mana-si-cu-dialoguri-taioase-asa-sa-desfasurat-ultima-dezbatere-inaintea-alegerilor-din-sua

A treia şi ultima dezbatere dintre candidaţii la preşedinţia Statelor Unite ale Americii, Donald Trump (republican) şi Hillary Clinton (democrată), s-a desfăşurat miercuri noapte la o universitate din Las Vegas şi a fost urmărită de un număr mare de telespectatori.

Evenimentul, cu durata de 90 de minute, transmis de marile reţele de televiziune din America şi din întreaga lume şi relatat de agenţiile de presă internaţionale, a fost găzduit miercuri de la ora locală 18 (joi, 4 a.m. ora României) de Universitatea din Las Vegas, metropola jocurilor de noroc şi a divertismentului din statul Nevada.

Candidaţii urmau să se concentreze pe 6 teme: datoria publică, imigraţia, economia, Curtea Supremă, "punctele fierbinţi" ale planetei şi calităţile necesare unui preşedinte. Imigraţia, relaţia cu Rusia şi economia au fost printre primele teme discutate de cei doi candidaţi la preşedinţia Statelor Unite în ultima dezbatere electorală dinainte de alegerile din 8 noiembrie, relatează AP.

Hillary Clinton şi Donald Trump şi-au început cea de a treia dezbatere într-o atmosferă tensionată. Nici ei, nici familiile lor nu au dat mâna la început, aşa cum cere protocolul, iar între cei doi au existat dialoguri tăioase.

Comentarii

Ultimă oră