Sari la conținut

Fără replică în Liga Mol. Înfrângeri pe linie pentru hocheiştii Coronei

fara-replica-in-liga-mol-infrangeri-pe-linie-pentru-hocheistii-coronei

Corona Braşov a disputat vineri şi sâmbătă patru meciuri: două în Liga Naţională cu Steaua şi două în Liga Mol, cu Ujpest şi Ferencvaros. Toate partidele s-au terminat la fel, cu înfrângere pentru braşoveni.

În primul joc din Liga Mol, cu Ujpest, „lupii” nu au oferit o replică bună decât în prima repriză (1-1), după care a urmat o parte secundă de coşmar, cu patru goluri consecutive înscrise de maghiari. S-a terminat 5-2, cu Nagy şi Sprencz singurii marcatori ai Coronei. Nici meciul doi, cu Ferencvaros nu a fost prea diferit. Adversarii au preluat rapid conducerea, iar după prima repriză conduceau cu 4-1. Ultimele două părţi au fost ceva mai echilibrate (1-1), însă la final Corona a înregistrat o nouă înfrângere, 6-3. Golurile au fost reuşite de Mihaly, Tranca şi Janos.

În Liga Naţională, „lupii” au pierdut prima dispută cu Steaua, scor 9-3 (5-0, 3-0, 1-3). Singurele sclipiri au venit de la Balazs (2) şi Fetes. În meciul doi, înfrângerea a fost şi mai usturătoare, 15-2 (3-0, 4-1, 8-1). Marton şi Peter au fost marcatorii golurilor Coronei.

Comentarii

Ultimă oră