Sari la conținut

Fără apă caldă o perioadă! Revizii la serviciul public de termoficare

fara-apa-calda-o-perioada-revizii-la-serviciul-public-de-termoficare

În aceasta perioadă, Serviciul Public Local de Termoficare (SPLT) Braşov execută lucrări de revizii şi reparaţii în centralele termice și pe rețelele sistemului centralizat de termoficare în vederea pregătirii pentru sezonul rece, lucrare care necesită oprirea furnizării de apă caldă în mai multe zone din municipiu. Angajații SPLT Braşov au fost mobilizaţi în această perioadă pentru a asigura eficienţa intervenţiilor.

    Nadia Novac, inspector de specialitate pe Relaţii Publice în cadrul Primăriei Braşov, a explicat că reparaţiile sunt vitale pentru funcţionarea sistemului centralizat de termoficare, având în vedere vechimea acestuia şi sunt de importanţă maximă pentru viitorul sezon de furnizare a căldurii, 2017 – 2018: „Urmărim ca până la sfârşitul perioadei de revizii şi reparaţii, în jur de 15 septembrie, pierderile pe rețeaua de distribuție să fie reduse cu 50 de procente. În perioada 15 septembrie – 1 octombrie 2017 va începe încărcarea instalațiilor prin probele «la rece»”.

   „Ne cerem scuze brașovenilor pentru neplăcerile cauzate de aceste lucrări, dar vreau să-i asigur că ele sunt absolut necesare Municipiului nostru. Încercăm să terminăm aceste lucrări cât mai repede posibil, pentru ca la începutul sezonului rece toate rețelele să fie puse sub presiune și să funcționeze în parametri normali", a declarat Mircea Marin, directorul Serviciul Public Local de Termoficare Brașov.

Comentarii

Ultimă oră