Sari la conținut

Familia Circului Bellucci - 5 generații de artă, muncă și empatie

familia-circului-bellucci-5-generatii-de-arta-munca-si-empatie

Celebra Familie Medini formată din talentații Sandy, Sonny și Jenny poartă pe umeri moștenirea părinților, Mario Medini și Loredana Bellucci și a ultimelor 5 generații de circari italieni renumiți , care și-au dedicat întreaga viața unei arte recunoscute la nivel internațional, la cel mai complex stadiu!

Tatăl lor, Mario Medini, venit în România în vara anului 1998, s-a îndrăgostit de peisajele mioritice și oamenii primitori și a decis să împartă activitatea dintr-un an cu țara lor natală, Italia! Astfel, a luat naștere Circo Bellucci și în România, schimbând denumirea și conceptul vechiului Circo Medrano!

Deși este văzut de public ca fiind un spectacol desuét, circul are o importanță aparte chiar și pentru noile generații, care îmbină artele în cadrul Academiei de Circ din Verona sau a școlii de circ din Torino, în mod oficial și recunoscut internațional.

Printre absolvenți se numără chiar Sandy Medini, care i-a îndrumat pe copiii și nepoții ei să studieze circul la cea mai prestigioasă academie!

Formarea unei noi generații Medini-Bellucci resusține declarația lui Sonny Medini , care a confirmat că „Circul este o casă pe care o muți dintr-un colț în altul al lumii, o familie, care la finalul zilei trebuie să aibă parte de grijă, iubire și empatie! Nimeni nu rămâne în urmă!”

Spectacolele au prins contur pe măsura muncii lor de-a lungul timpului, iar echipa a devenit din ce în ce mai valoroasă. Printre membrii îi amintim pe Ramon Merlo - profesor universitar de muzică în Madrid, artist prestator la celebrul Cirque du Soleil, Ivan Makay, Alina - acrobată de talie mondială de origine ucraineană și Sonny, Sandy - inima acestui proiect!

Un alt membru important este Nea’ Mărin, ambasadorul acestui proiect în România și protagonistul emisiunilor în care Circo Bellucci a fost casa multor vedete autohtone!

În concluzie, se oferă un spectacol pe care nu merită să îl ratezi, indiferent de vârstă sau ocupație deoarece acest tip de artă are loc pentru toți! Chiar 500 pentru fiecare prestație!

Spectacolul „Pirații” va face un popas și la poalele munților, în Brașov, unde se vor oferi o parte din comorile găsite, printre care amintim: zâmbete, reverie și emoție!

„Poftiți la circ” de luni până vineri de la orele 18:00, iar în weekend dublu spectactol - sâmbătă de la orele 15:00 și 18:00 și Duminică de la 11:30 și 15:00, în Coresi Avangarden - Strada Camil Petrescu colț cu Strada Tudor Arghezi!

Biletele se pot achiziționa de pe www.myticket.ro și de la casieria circului!

Detalii la:

telefon 0721 785 265

WhatsApp 0767 507 111

Facebook Circo Bellucci

Instagram @circo.bellucci

Ultimă oră