Sari la conținut

Făgărașul în mișcare! Săptămâna Mobilității Europene prilejuiește zeci de activități

fagarasul-in-miscare-saptamana-mobilitatii-europene-prilejuieste-zeci-de-activitati

Făgărașul s-a înscris în calendarul „Săptămânii Mobilității Europene“ iar începând de sâmbătă se dă startul la mișcare în acest oraș.

Reprezentanții Primăriei Făgăraș împreună cu asociațiile, cluburile și instituțiile de învățământ din oraș au organizat fel de fel de activități menite să promoveze mersul pe jos, cu bicicleta sau cu mijloacele de transport în comun.

Prima acțiune din cadrul campaniei va debuta la Făgăraș cu un mini campionat de baschet în stradă, concurs de sanie pe role și de role. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 16 septembrie 2017, de la ora 9.30, în părculețul din fața Primăriei Făgăraș.

Tema acțiunii din acest an este: „Fii inventiv, mișcă-te în direcția cea bună!”. Copiii se pot înscrie la aceste concursuri la fața locului. De asemenea, în perioada 16 – 22 septembrie 2017, în cadrul „Săptămânii Mobilității Europene“, s-a convenit ca transportul public local să fie gratuit pentru elevii care merg sau se întorc de la școală. Biletul de călătorie este uniforma școlară. Cinci școli gimnaziale din municipiu au răspuns invitației Primăriei Făgăraș de a se înscrie în campanie, iar numărul total al elevilor participanți este 978.

Programul complet al manifestărilor din „Săptămânii Mobilității Europene“ la Făgăraș, poate fi găsit pe http://fagarasultau.ro/2017/09/15/fagarasul-miscare-zeci-de-activitati-saptamana-mobilitatii-europene/.

Comentarii

Ultimă oră