Sari la conținut

Facultăţile din Braşov „devin virtuale” până pe 29 martie

facultatile-din-brasov-devin-virtuale-pana-pe-29-martie-

Cursurile faţă în faţă se suspendă de astăzi, toată lumea trece pe on-line

Pentru a limita riscul de infecţie cu Covid 19, Universitatea Transilvania a decis ca, de astăzi (12 martie 2020), până în 29 martie 2020, să fie suspendate cursurile faţă în faţă cu studenţii.


  Asta nu înseamnă că ei vor sta în vacanţă, ci vor face cu adevărat cursuri on-line, folosind platforma de e-learning (https://elearning.unitbv.ro), la care au acces cu user şi parolă.


  Cadrele didactice vor încărca sau actualiza suporturile de curs şi alte materiale bibliografice necesare, decanii facultăţilor vor transmite, de două ori pe săptămână, rectorului şi prorectorului cu activitatea didactică, raportul privind activitatea desfăşurată în sistem on-line şi mai mult, începând cu data de 16 martie 2020, pe platformă vor fi asigurate facilităţi de tip video-conferinţă.


   „Activităţile care nu se pot desfăşura prin intermediul platformei de e-learning se vor reprograma pe parcursul semestrului al II-lea, după un plan aprobat de directorii de departament şi transmis prorectorului cu activitatea didactică”, au precizat reprezentanţii Universităţii.


   În plus, toate manifestările şi evenimentele programate în universitate în perioada până în 29 martie 2020 vor fi anulate sau reprogramate.

Anulate vor fi şi toate deplasările cadrelor didactice şi mobilităţile studenţeşti din această perioadă.


   La decanate, servicii şi rectorat, programul cu publicul va fi între orele 12.00 şi 14.00.


   În plus, vor fi luate măsuri de igienizare a tuturor spaţiilor administrate de Universitate.

Conducerea Universităţii le recomandă, în special studenţilor să stea departe de locurile aglomerate, precum mall-uri, restaurante şi să respecte măsurile de igienă individuală şi colectivă.

Comentarii

Ultimă oră