Sari la conținut

Facultatea de Construcții, împreună cu Universitatea Shenyang Jianzhu China organizează cea de-a 16-a ediție a Conferinței științifice internaționale - CIBv - Civil Engineering and Building Services 2021

Facultatea de Construcții, împreună cu Universitatea Shenyang Jianzhu China organizează cea de-a 16-a ediție a Conferinței științifice internaționale „CIBv - Civil Engineering and Building Services 2021”.

În acest an evenimentul se va desfășura online.


Scopul conferinței este de a promova schimburile de idei pe subiecte actuale în cele mai recente evoluții din domeniul ingineriei civile și al construcțiilor. În egală măsură organizatorii își propăun să ofere o platformă pentru cercetători, ingineri, academicieni, dar și pentru profesioniști din întreaga lume, unde să-și prezinte rezultatele cercetării și activitățile de dezvoltare. De asemenea, conferimța oferă participanților oportunități de a face schimb de idei noi și de experiențe de aplicare, de a stabili relații de afaceri sau de cercetare și de a găsi alți parteneri pentru colaborarea viitoare.


Evenimentul este organizat o dată la doi ani, începând cu anul 2000. Peste 200 de participanți și-au prezentat lucrările la fiecare ediție a conferinței, care a fost formată din cadre academice, cercetători, doctoranzi și profesioniști din România, China, Serbia, Germania, Rusia, Croația, Norvegia, Finlad și Japonia. Conform evaluărilor participanților, calitatea și prestigiul conferinței au crescut de la o ediție la alta.

Comentarii

Ultimă oră