Sari la conținut

APEL UMANITAR: Tânăra care a căzut de la etajul 10 are nevoie URGENTĂ de SÂNGE (FOTO + VIDEO)

exclusiv-o-copila-de-18-ani-sa-aruncat-de-la-etaj-in-zona-gemeni-galerie-foto

Surse judiciare au confirmat pentru Brașovul Tău, în urmă cu puțin timp, informația deținută la redacție potrivit căreia o tânără în vârstă de 18 ani a căzut de la etajul unui bloc situat în apropierea unei cofetării din zona Gemenii. La fața locului au ajuns polițiștii și medicii care au fost sesizați printr-un apel la numărul de urgență 112. În acest moment nu se cunoaște motivul pentru care tânăra a luat decizia extremă.

UPDATE: MARȚI ORA: 22:28

Potrivit martorilor fata a căzut de la etajul zece. Purtătorul de cuvânt al ISU Brașov Ciprian Sfreja a declarat în urmă cu puțin timp că fata este inconștientă și că are membrul drept superior amputat.

UPDATE: MARȚI ORA: 22:40

În urmă cu câteva momente fata a fost transportată la Unitatea de primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean Brașov!

UPDATE: MARȚI ORA:22:44

Vecinii spun că fata venea în vizită la prietenul ei care locuia cu părinții în blocul de unde a căzut tânăra! O altă ambulanță a venit în acest moment la fața locului să acorde primele îngrijiri prietenului fetei care a căzut de la etaj. Martorii au declarat reporterului Brașovul Tău că băiatului i s-a făcut rău

UPDATE: MARȚI ORA: 22:50

Potrivit unor surse medicale mâna fetei a fost amputată în momentul căderii. Leziunile sunt extrem de grave, iar șansele de supraviețuire sunt mici, spun medicii.

UPDATE: MIERCURI - ORA: 14:27

Tânăra care a căzut aseară de la etajul 10 al unui bloc din zona Gemenii se află în stare foarte gravă la secţia de terapie intensivă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă. Ea este elevă în clasa a XI-a a unui liceu de prestigiu din Braşov. Se pare că fata se afla în vizită la iubitul ei. În jurul orei 21.50 oamenii care se aflau pe banca din faţa blocului s-au speriat după ce au auzit cum trupul fetei s-a izbit de pământ. Potrivit cunoscuţilor fata era fotomodel și se pare că şi avea probleme de familie, dar și cu iubitul. Deocamdată autorităţile cercetează cazul pentru a afla împrejurările nefericitului eveniment.

UPDATE: MIERCURI - ORA: 21:00

Sabina, tânăra care a căzut de la etajul 10 al blocuului din zona Gemenii are nevoie de ajutorul nostru! După căderea de aproximativ 30 de metrii, fata şi-a pierdut braţului drept, iar acum este inconstienţă, intubată şi ventilată mecanic. Sabina are mare nevoie de sânge în acest moment. Pentru a-i salva viaţa, oricine poate merge mâine (joi) să doneze sânge la Centrul de Transfuzii Sangvine din strada Victor Babeş numerele 21-22. Acest apel a fost făcut chiar şi de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Braşov prin vocea purtătorului de cuvânt Ciprian Sfreja. Acesta a postat pe Facebook următorul mesaj: „Dacă aveți 18 ani și puteți dona sânge, tânăra căzuta de la etajul 10 al unui bloc de locuințe din municipiul Brașov, este în stare gravă şi are nevoie urgentă de sânge. Se acceptă orice grupă de sânge. Donațiile se pot face mâine (joi n.r.) între orele 7:00 și 12:00. Să fim alături de ea în aceste momente dificile !"

Primele imagini de la fața locului (VIDEO)

Comentarii

Ultimă oră