Sari la conținut

Evoluții sub așteptări pentru Dana Haralambie la Râșnov

evolutii-sub-asteptari-pentru-dana-haralambie-la-rasnov

Reprezentanta României, Dana Haralambie, a avut evoluţii sub aşteptări în ambele zile ale competiţiei.

Sâmbătă, săceleanca a ocupat locul 30, cu o săritură de 77 de metri şi 80,6 puncte, în timp ce duminică nu a mai reuşit să intre nici măcar în top 30, ocupând locul 33, chiar dacă a avut o săritură mai bună, de 80,6 metri, care i-a adus 81 de puncte.

Haralambie ocupă locul 29 în clasamentul general, cu 73 puncte.

Celelalte două sportive din România, Carina Alexandra Militaru şi Andreea Diana Trâmbiţaş, au ratat calificarea pentru cele două etape, neintrând în primele 40 de locuri.

Sportiva norvegiană Maren Lundby, campioana olimpică la Pyeongchang, a reuşit să câştige şi una dintre etapele de Cupă Mondială la sărituri cu schiurile desfăşurate în acest weekend la Râşnov. Scandinava s-a impus duminică, cu 257,8 puncte, după sărituri de 100 de metri, respectiv 97 de metri, în timp ce locul al doilea a fost ocupat de Katharina Althaus (din Germania), medaliată cu argint la PyeongChang, care a acumulat 234,6 puncte.

Nemțoaica a fost câștigătoarea etapei de sâmbătă, care a avut o singură manșă din cauza vântului.

Astfel, în urma celor două etape disputate în complexul de pe Valea Cărbunării, podiumul clasamentului general al Cupei Mondiale a rămas neschimbat, avându-o pe primul loc, cu 1.120 puncte, pe Lundby, urmată de Althaus, cu 820 puncte, şi pe japoneza Sara Takanashi, care a acumulat până acum 666 puncte.

Comentarii

Ultimă oră