Sari la conținut

Eveniment muzical: lansarea primului CD single Maria Morelli

eveniment-muzical-lansarea-primului-cd-single-maria-morelli

Duminică 2 martie 2014, ora 19:00, în ­Times Braşov, (strada Eroilor nr. 17), se va lansa primul videoclip şi CD single Maria Bianca Morelli
Născută pe 19 ianuarie 1993 la Braşov, Maria Bianca Morelli a îndrăgit muzica de mică. Îşi aduce aminte că nici limba română nu o vorbea corect încă, dar deja cânta de zor prin casă în engleză.
Pasiunea şi talentul ei nu au scăpat părinţilor. La vârs­ta de 17 ani tatăl ei a decis să asculte părerea unei persoane competente pentru a-şi confirma senzaţia pe care o avea de fiecare data când o auzea cântând prin casă, din ce în ce mai bine pe măsură ce creştea.
S-a informat şi a obţinut numărul de telefon al dlui profesor Valentin Muntean pe care l-a şi contactat. Acesta a ascultat-o pe fată şi astfel a început o  colaborare fructuoasă. Cu domnul profesor Valentin Muntean a luat primele lecţii de canto la studioul său (Gaudeamus Braşov) şi a început să participe la Festivaluri în ţară.
Tot Valentin Muntean  a prezentat înregistrările Mariei lui Mircea Tudoran, fost component al formaţiei Sincron. Prin intermediul său, Maria Morelli a luat lecţii de canto la Bucureşti cu maestrul Cornel Fugaru, până la trecerea acestuia în nefiinţă.
A participat la diverse evenimente şi festivaluri naţionale şi internaţionale: „Regalul Dansului Braşov” (2010), invitată de onoare la aniversarea a 50 de ani de activitate a Coralei D.G. Chiriac Piteşti (2010), solistă a Michael Tudor Band (2011-2013, Alanya (Antalya) - Turcia), prezentatoare a Festivalului internaţional de muzică „Eurokids 2014 ” (ianuarie 2014 – Castellammare di Stabia, Italia). A luat premii la festivalurile „Music Star” Iaşi, „Gaudeamus” Braşov, „Stelele Tinereţii” Petroşani, „The Way To The Stars” Sankt Peters­burg (Rusia), „Canzoni Dal Mondo” Maiori (Italia).
A fost invitată la numeroase emisiuni radio şi TV în Braşov şi Bucureşti.
În prezent lucrează în Italia la înregistrarea primului album – melodii inedite compuse de catre maestrul Francesco Colasanto – în limba engleza şi italiană – lansare prevăzută pentru aprilie/mai 2014.

"Încă de mică mi-a plăcut să cânt prin casă în limba engleză, când nici măcar limba română nu o vorbeam corect" mărturiseşte Maria Bianca Morelli.

Comentarii

Ultimă oră