Sari la conținut

EUROMOBILA oferă o reducere 10 % tuturor clienților în perioada 13 – 16 august 2020

euromobila-ofera-o-reducere-10-tuturor-clientilor-in-perioada-13-16-august-2020

Lansarea unui nou produs, un magazin proaspăt rebranduit și o reducere de 10 % la toate produsele sunt câteva dintre surprizele cu care EUROMOBILA își așteaptă clienții în perioada 13 – 16 august 2020 la Brașov

EUROMOBILA, a cărei fabrică de producție se află în România, la Giurgiu, este o companie producătoare de mobilă tapițată (canapele, colțare și fotolii), fondată în anul 2001, care a acumulat în cei 19 ani de existență, o experiență considerabilă în sfera producției și a satisfacerii nevoilor celor mai exigenți clienți.

Din dorința de a aduce un echilibru estetic și funcțional oricărui ambient, EUROMOBILA oferă o gamă variată de produse, de diferite stiluri, dimensiuni și materiale, perfect adaptabile și configurabile, care combină cu succes un design inovator și versatil, cu nevoia de funcționalitate și fiabilitate pentru a oferi o înaltă valoare estetică oricărei încăperi.

Prelucrare și materiale


De la canapele, canapele extensibile, fotolii, canapele de colt, canapele de birou si până la paturi, EUROMOBILA oferă posibilitatea clientilor de a alege dintr-o gamă largă de produse, de la clasic la modern și de a combina la alegere materialele, pentru a da un plus de confort și o eleganță deosebită fiecarei case.

Produsele sunt realizate din materiale de cea mai bună calitate, pentru a oferi rezistență și durabilitate. Structurile sunt făcute din lemn de fag, bine uscat, iar confortul este dat de combinarea plaselor de arcuri mini bonnell, a arcurilor sinusoidale și a poliuretanului de înaltă densitate și elasticitate. Stofele sunt cu grijă alese și testate să reziste și la solicitări intense. Toate acestea conferă funcționalitate și confort deplin, pe toată durata de folosire a produselor.

Metode Moderne


Producătorul îmbină cu succes metodele moderne de producție cu valorile tradiționale, dobândite de-a lungul experientei în domeniu și se mândrește cu unii dintre cei mai buni tâmplari, croitori, cusători, tapițeri, din România, care reușesc să dea viață produselor și sa le ofere o eleganță aparte. Activitatea de producție este supervizată de un grup creativ și calificat de ingineri, cu experiență considerabilă, care urmăresc designul, prezentarea și execuția perfectă a fiecarui produs în parte.

Inspirație


Produsele EUROMOBILA sunt o sursă de inspirație pentru oricine dorește să își exprime nevoile și emoțiile și oferă posibilitatea oricui de a-și crea propriul spatiu de vis, relaxant și confortabil. Produsele originale, cu forme interesante, care se potrivesc cu orice interior, conferă un design plăcut și unic oricărui spațiu.

În Brașov, produsele pot fi achiziționate în magazinul propriu, care se află pe str. Calea București, nr. 104.

Euromobila

Comentarii

Ultimă oră