Sari la conținut

Ești din Brașov și vrei să pregătești o masă în familie? Iată 3 secrete pentru a crea un cadru primitor!

esti-din-brasov-si-vrei-sa-pregatesti-o-masa-in-familie-iata-3-secrete-pentru-a-crea-un-cadru-primitor

Organizarea unei mese în familie poate fi o adevărată provocare, mai ales dacă nu obișnuiești să primești mulți musafiri în același timp. Se spune că cei dragi nu sunt pretențioși și se vor bucura indiferent de ceea ce faci – acest lucru este adevărat, însă dacă invitații tăi sunt numeroși, poate exista riscul ca unora să nu le placă felul în care ai abordat lucrurile. Nu trebuie să te îngrijorezi, deoarece este foarte simplu să urmezi o serie de sfaturi și tehnici utile, care îți pot garanta o zi de neuitat! Dacă le pui în aplicare, cu siguranță toată lumea se va simți bine și vei fi apreciat pentru abilitățile tale de gazdă!

În acest articol, vei afla 3 modalități prin care poți pune la cale o întâlnire deosebită, la o masă cu familia ta!

1. Mâncarea


Mâncarea este foarte importantă la orice masă – însă, atunci când te aduni împreună cu membrii familiei, poate fi greu să-i mulțumești pe toți, mai ales dacă au vârste diferite. Pentru a reuși să faci pe toată lumea fericită, este recomandat să mergi pe variante clasice. În cazul în care îți place să gătești și ai o pasiune pentru gastronomie, caută rețete ușoare, care nu necesită multă muncă – în general, acestea sunt ideale pentru oricine și se potrivesc mai multor tipuri de gusturi. Însă, dacă nu vrei să-ți petreci timpul în bucătărie, există întotdeauna o opțiune la îndemână – comanda tot ceea ce ai nevoie de la o pizzerie Pizza Pazza Brașov. Pizza este întotdeauna o alegere excelentă când vine vorba despre întâlnirile de grup!

2. Atmosfera

O atmosferă primitoare poate fi creată în mai multe feluri. Te poți orienta către o muzică ambientală atractivă, care să le ofere invitaților tăi o stare de bine. Cu siguranță ai observat cât de semnificativ este acest aspect atunci când mergi la un restaurant – aplică această tehnică și la tine acasă, pentru a alcătui un cadru armonios! De asemenea, ai libertatea de a jongla cu lumina – poți opta pentru o lumină mai intimă, de seară, sau pentru una mai puternică, în funcție de preferințele tale. De altfel, tot cu ajutorul corpurilor de iluminat, poți experimenta și zona culorilor – îndreaptă-ți atenția către becuri LED inteligente, care îți pun la dispoziție o mulțime de nuanțe posibile, pe care le poți controla și schimba așa cum îți dorești!

3. Decorul

Decorul este esențial din mai multe puncte de vedere. În primul rând, aranjamentul mesei este un factor de care  trebuie să ții cont, deoarece influențează major tot feeling-ul general.

decor masa

Scoate setul de farfurii pe care nu îl folosești niciodată, utilizează tacâmuri speciale și creează un spațiu inedit și original. De asemenea, pentru a te pregăti pe toate fronturile, este recomandat să faci mici ajustări în casă, cu scopul de a combate eventualele energii negative. Atunci când se întâlnesc mulți oameni, există șansa mare să se iște certuri sau mici scandaluri – dacă vrei să eviți acest lucru, aplică o serie de principii feng shui, care pot echilibra atmosfera.


În concluzie, orice eveniment în familie poate fi gestionat cu succes, dacă ai în vedere câteva aspecte de bază. Nu trebuie să te agiți sau să tratezi totul cu o prea mare importanță – dă dovadă de relaxare, de creativitate și de bună dispoziție, iar lucrurile se vor așeza la locul lor așa cum trebuie!

Sursă foto: pixabay.com

Comentarii

Ultimă oră