Sari la conținut

Ești din Brașov și nu știi ce să faci cu hainele vechi? Află CUM le poți vinde chiar și în pandemie!

esti-din-brasov-si-nu-stii-ce-sa-faci-cu-hainele-vechi-afla-cum-le-poti-vinde-chiar-si-in-pandemie

La cât de repede se schimbă moda, nu este de mirare că femeile umplu dulapuri întregi cu haine și încălțăminte, de care apoi uită. Dacă te numeri printre acestea, probabil că ai câteva idei despre cum ai putea scăpa de ele, mai ales dacă pot fi valorificate. Exista însă mai multe variante salvatoare, iar mai jos le poți găsi pe 3 dintre cele mai sigure în aceste vremuri, în care zonele aglomerate ar trebui evitate.


Descopră 3 metode de a scăpa de hainele vechi în vreme de pandemie!


Dacă te tot gândești cum să scapi de hainele vechi pentru a face loc altora noi, însă nu vrei să te deplasezi la magazinele care le accepta sau nu vrei să le donezi, ai mai multe variante la dispoziție, prin care le poți valorifica fără a te deplasa pe distanțe prea lungi.


1. Organizează-ți propriul eveniment de vânzare


Cu siguranță ai auzit până acum de târgurile de vechituri. Ei bine, acest principiu poate fi aplicat și în cazul hainelor, însă, dacă nu vrei să le transporți până la astfel de locuri sau nu vrei să participi la evenimente la care vine multă lume, îl poți organiza pe al tău, pe una sau pe mai multe rețele de socializare. Astfel, nu vei avea contact direct cu posibilele cumpărătoare. În ceea ce privește livrarea, ai iarăși câteva opțiuni, cea prin curier fiind cea mai populară.


2. Creează-ți un site permanent


Dacă vrei să faci o mică afacere din vânzarea de haine mai vechi, poți investi în crearea unui website de care să te ocupi chiar tu. Aceasta este una dintre cele mai bune variante pe timp de pandemie, permițându-ți să câștigi destul de bine pe termen lung. Chiar dacă magazinele clasice s-au deschis de ceva vreme și lumea a început să își reia obiceiurile de cumpărare, vânzările online sunt din ce în ce mai mari pe piața din România.


3. Apelează la prietene


Din vorbă în vorbă poți scăpa de hainele mai vechi, așa că, dacă ai prietene, nu ezita să le rogi să îți promoveze mica ,,afacere’’. Astfel, îți va fi mult mai ușor să scapi de lucrurile purtate. Cine știe, poate îți vei găsi o clientă chiar printre ele.


Dacă vrei să îți duci ideea la un alt nivel, poți personaliza diverse piese vestimentare. Ai la dispoziție tot felul de artificii, cum ar fi desenele, paietele sau un simplu elastic pentru decorare, pe care le poți folosi cu succes pentru a crea haine unice.


Chiar dacă lucrurile nu au revenit încă la normalul cu care toată lumea era obișnuită, acest aspect nu ar trebui să te oprească din a-ți vedea de treburile tale. Iar dacă vrei să scapi de hainele mai vechi, micile trucuri prezentate mai sus îți pot fi de real ajutor, fără a te expune prea mult. Așadar, nu ezita să le pui în practică sau să vii cu idei noi, prin care să reduci din cheltuieli, readucând la viață diverse piese vestimentare prin mici ajustări.

Sursa foto: Pixabay.com

Comentarii

Ultimă oră