Sari la conținut

Este posibil ca TVR să ceară majorarea taxei TV

este-posibil-ca-tvr-sa-ceara-majorarea-taxei-tv

Claudiu Săftoiu, preşedintele-director general al SRTv, a declarat, marţi, după validarea sa de către plenul Parlamentului, că este foarte probabil ca instituţia pe care o conduce să solicite, începând din anul 2013, majorarea taxei TV.
 Întrebat dacă va solicita majorarea taxei TV începând din anul 2013, Claudiu Săftoiu a răspuns: „Este foarte posibil lucrul acesta“.
Săftoiu a subliniat, însă, că o eventuală creştere a taxei TV este condiţionată în mod clar de restructurarea TVR.  „Fără să îi convingem pe cetăţenii de acasă, care plătesc odată cu factura la curentul electric şi taxa, că la Televiziunea Română se va întâmpla ceea ce de aproape 20 de ani nu s-a întâmplat, anume o reîmprospătare pe coordonate de eficienţă a activităţii TVR, nu vom putea să emitem pretenţii niciunui român cu privire la majorarea taxei“, a menţionat acesta.
„Doar după finalizarea restructurării şi reducerea cheltuielilor, nu putem cere indexarea taxei TV fără să aducem în faţa românilor un produs proaspăt, de calitate, de încredere“, a adăugat acesta.

Comentarii

Ultimă oră