Sari la conținut

Enceanu nu mai ajunge la Braşov! A fost împrumutat la Voluntari

enceanu-nu-mai-ajunge-la-brasov-a-fost-imprumutat-la-voluntari

Steaua Bucureşti a anunţat, luni, prin intermediul contului oficial de Facebook, că a cedat trei jucători, sub formă de împrumut, la FC Voluntari, echipa aflată pe locul 13 în Liga 1.

Alexandru Tudorie, Rareş Enceanu şi Cătălin Ştefănescu vor evolua pentru gruparea ilfoveană până la sfârşitul acestui sezon şi s-au alăturat deja lotului condus de Ionel Ganea.

“Clubul nostru le urează mult succes şi îi aşteaptă înapoi în cea mai bună formă”, au transmis reprezentanţii clubului Steaua.

Rareş Enceanu (21 ani) este un mijlocaş stânga crescut de Torpedo Zărneşti. Debutul în fotbalul mare l-a făcut la FC Braşov, în sezonul 2011-2012. În turul sezonului 2013-2014, Enceanu a fost împrumutat la Unirea Tărlungeni, din Liga a II-a, unde a disputat 13 partide. Selecţionat în echipa naţională sub 19 ani, apoi sub 21 de ani, Enceanu a evoluat cu regularitate în sezonul 2015 / 2016 pentru FC Braşov (15 partide în tur, 3 pase de gol). Transferat la Steaua, Enceanu a evoluat în 17 meciuri şi a oferit o pasă de gol.

Comentarii

Ultimă oră