Sari la conținut

„Embleme de onoare” pentru doi angajați de la Paşapoarte şi Înmatriculări

embleme-de-onoare-pentru-doi-angajati-de-la-pasapoarte-si-inmatriculari

Un angajat al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Braşov şi unul al Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple Braşov au primit miercuri câte o „Emblemă de onoare” a Ministerului Afacerilor Interne, acordată cu ocazia Centenarului Marii Uniri.


   Distincţiile au fost acordate în contextul în care, anul trecut, într-un „top naţional” în ceea ce priveşte managementul, cele două servicii s-au clasat pe locul al 2-lea.


    Mai exact, din partea Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Braşov, medalia a fost primită de agentul şef de poliţie Camelia Drăghici, care îşi desfăşoară activitatea în cadrul acestei instituţii încă din anul 2005.

Potrivit Prefecturii Braşov, Camelia Drăghici, în vârstă de 43 de ani, „a dat dovadă de profesionalism, devotament şi loialitate faţă de instituţia din care face parte şi a demonstrat o înaltă probitate morală. Acestea sunt câteva calităţi elementare, succint prezentate, care au stat la baza propunerii şi apoi acordării acestei distincţii”.

Din partea Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple Braşov, distincţia a fost primită de subcomisarul de poliţie Nicolae Moiseanu, în vârstă de 48 ani, iar în cadrul acestei instituţii îşi desfăşoară activitatea încă de la înfiinţarea ei în forma actuală, respectiv anul 2005.

„Pe parcursul activităţii desfăşurate în cadrul Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple Braşov a contribuit, prin profesionalismul de care dă dovadă, cu un aport semnificativ la soluţionarea lucrărilor care presupun un nivel complex de rezolvare”, se arată în descrierea transmisă de Prefectura Braşov.


     În cazul ambelor persoane care au primit „emblema”, „distincţia vine să dovedească, dacă era necesar, faptul că statul român ştie să-şi selecteze şi să-şi recompenseze valorile!”

Comentarii

Ultimă oră